Ευρωλίγκα : Έκανε focus στον Ντε Κολό (vid)

Ευρωλίγκα : Έκανε focus στον Ντε Κολό (vid)

Η Ευρωλίγκα έκανε focus στον Νάντο Ντε Κολό, ο οποίος μίλησε για τον στόχο της ΤΣΣΚΑ που δεν είναι άλλος από το τρόπαιο, καθώς και για την άνεση που νιώθει στους Ρώσους. Τι είπαν για τον Γάλλο γκαρντ οι Δημήτρης Ιτούδης και Σέρχιο Ροντρίγκεθ.

Ο Νάντο Ντε Κολό ήταν το πρόσωπο στο οποίο επέλεξε να κάνει focus η Ευρωλίγκα αυτή την εβδομάδα, με το Γάλλο γκαρντ να αναφέρεται στους στόχους της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και για την άνεση που νιώθει παίζοντας στη ρωσική ομάδα.

«Έχω όλα θέλω και όσα χρειάζομαι σε αυτό το κλαμπ. Από την πρώτη λέξη του κόουτς, ξέρω τι πρέπει να κάνω με την ομάδα όταν βγω στο παρκέ» είπε αρχικά ο Ντε Κολό στο αφιέρωμα της Ευρωλίγκας, με τον Δημήτρη Ιτούδη να τονίζει στη συνέχεια:

«Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας. Η δημιουργικότητά του και η γνώση του να δημιουργεί για τους συμπαίκτες του είναι φανταστική. Δεν θα ήταν καθόλου κακό να τον δω να κατακτά το βραβείο του MVP σε Regular Season και Final Four».

Έπειτα, τον λόγο πήρε ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ, ο οποίος είπε: Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Τον ξέρω πολλά χρόνια, από την εποχή που ήταν στην Βαλένθια. Είναι τρομερό για μένα να παίζω μαζί του».

Κλείνοντας, ο Ντε Κολό τόνισε: «Πρέπει πάντα να είμαστε θετικοί. Σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα, μέρα με την ημέρα. Πρέπει να παίζουμε συνέχεια στο μάξιμουμ και να κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε τον τίτλο της Euroleague».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ