Μια φορά κι έναν καιρό ο Χεζόνια είδε τον Διαμαντίδη. Και αγάπησε τον Παναθηναϊκό (pic)

Μια φορά κι έναν καιρό ο Χεζόνια είδε τον Διαμαντίδη. Και αγάπησε τον Παναθηναϊκό (pic)

Από που... κρατάει η τόση αγάπη του Μάριο Χεζόνια για τον Παναθηναϊκό; Η απάντηση έχει ονοματεπώνυμο: Δημήτρης Διαμαντίδης.

Ο Παναθηναϊκός έριξε… βόμβα μεγατόνων. Σε μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές των τελευταίων ετών στην Ευρωλίγκα, οι πράσινοι ανακοίνωσαν τον Μάριο Χεζόνια. Τον Κροάτη σούπερ σταρ, που το 2015 είχε επιλεγεί στο νούμερο 5 του ντραφτ του NBA.

Έναν αθλητή που εδώ και χρόνια δεν έκρυβε μέσω των social media που διατηρεί την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό. Και έκανε τους φίλους της ομάδας να του στέλνουν δεκάδες μηνύματα, ζητώντας του να έρθει στην Ελλάδα και να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι. Όπερ και εγένετο εδώ και λίγη ώρα, με τους πράσινους να έρχονται σε συμφωνία μαζί του και να τον ανακοινώνουν επίσημα.

Από που ξεκινάει, όμως, αυτή η… τρέλα του Μάριο Χεζόνια για τον Παναθηναϊκό; Πως ένα παιδί από την Κροατία μεγαλώνει, έχοντας μια ελληνική ομάδα στην καρδιά του;

Η απάντηση είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Πιτσιρικάς ακόμα, όταν έκανε τα πρώτα του βήματα στο μπάσκετ, ο Super Mario είδε στην τηλεόραση έναν αγώνα του Παναθηναϊκού και τα μάτια του καρφώθηκαν στον Διαμαντίδη. Από τότε άρχισε να παρακολουθεί συστηματικά τους πράσινους για να παρακολουθεί το μεγάλο του είδωλο.

Όσο ο Χεζόνια μεγάλωνε, τόσο ο Διαμαντίδης μεσουρανούσε στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Φτάνοντας στην κορυφή της Ευρώπης με τον Παναθηναϊκό. Έγινε θρύλος για ολόκληρο το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Και… κόλλησε το μικρόβιο του Παναθηναϊκού στον Κροάτη σταρ, ο οποίος ακόμα και όταν πήγε στο NBA δεν παρέλειπε να ανεβάζει βιντεάκια από την πράσινη εξέδρα.

Κι όταν το 2016 ο Δημήτρης Διαμαντίδης αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ο Μάριο Χεζόνια τον αποχαιρέτησε με ένα ποστ στο Facebook γραμμένο στα ελληνικά. «Ευχαριστώ θρύλε» είχε γράψει ο Κροάτης άσος.

Δείτε τη δημοσίευσή του:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΡΥΛΕ!!! ☘

Δημοσιεύτηκε από Mario Hezonja στις Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ