«Τρελαμένος» με Παναθηναϊκό ο Χεζόνια: Θέλει να έρθει Τετάρτη (24/2) και να παίξει με Άλμπα

«Τρελαμένος» με Παναθηναϊκό ο Χεζόνια: Θέλει να έρθει Τετάρτη (24/2) και να παίξει με Άλμπα

Ο Μάριο Χεζόνια είναι ενθουσιασμένος με τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και ανυπομονεί να έρθει στην Ελλάδα, ζητώντας μάλιστα να αγωνιστεί και στο ματς με την Άλμπα Βερολίνου.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το «μπαμ» του χειμώνα κάνοντας δικό του τον Μάριο Χεζόνια τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, σκορπώντας ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών των πράσινων. Ωστόσο, και ο ίδιος ο Κροάτης φόργουορντ είναι «τρελαμένος» με τη μετακίνηση του στο τριφύλλι, μια ομάδα που θαυμάζει και θαύμαζε κατά το παρελθόν.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα λοιπόν των πρασίνων ανυπομονεί να έρθει στην Ελλάδα και ζήτησε να έρθει αύριο (24/2) στην χώρα μας, ώστε να παίξει στο ματς με την Άλμπα (26/2)! Ο Κροάτης προτιμάει να «πατήσει» για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την Τετάρτη, χωρίς να αφήνει περιθώρια, ενώ έχει ζητήσει από τους ιθύνοντες του συλλόγου και το προπονητικό σταφ να είναι παρών στην αναμέτρηση με τη γερμανική ομάδα για τη Euroleague.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια πως αυτο δύσκολα θα γίνει, αφού ο Χεζόνια δεν θα έχει καν προπονηθεί με τους νέους του συμπαίκτες, ενώ και ο Όντεντ Κάτας μοιάζει ανέφικτο να συναινέσει σε κάτι τέτοιο, οπότε ο Κροάτης δεν θα ντεμπουτάρει κατά πάσα πιθανότητα με την Άλμπα.

Ωστόσο, δείχνει με κάθε τρόπο την ανυπομονησία του για το νέο κεφάλαιο που άνοιξε με τον Παναθηναϊκό και όλα δείχνουν ότι θα φορέσει την πράσινη φανέλα στο ματς με τον Άρη για την Basket League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ