Ολυμπιακός : Μάχη με τον χρόνο για τον Κουφό

Ολυμπιακός : Μάχη με τον χρόνο για τον Κουφό

Ο διεθνής σέντερ την Τετάρτη θα δεχθεί ταχύρρυθμα μαθήματα από το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού και θα γίνει μια προσπάθεια να βρεθεί έστω στη δωδεκάδα στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ.

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης ο Κώστας Κουφός, με τον έμπειρο σέντερ να κάνει πλέον αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι Πειραιώτες την ερχόμενη Πέμπτη θα υποδεχθούν τη ρώσικη ομάδα στο ΣΕΦ για την Euroleague και ο διεθνής σέντερ θα προσπαθήσει να δώσει το «παρών» στον αγώνα με την πρώην του ομάδα.

Μετά την άφιξη του στην Αθήνα, ο Κώστας Κουφός πήγε αμέσως για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και την Τετάρτη (24/2) θα βρεθεί στο ΣΕΦ για να προπονηθεί για πρώτη φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο 31χρονος σέντερ θα δουλέψει με το προπονητικό επιτελείο των Πειραιωτών, με στόχο να προετοιμαστεί για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο νεοαποκτηθείς σέντερ των Ερυθρόλευκών θα δεχθεί ταχύρρυθμα μαθήματα από το προπονητικό επιτελείο και θα γίνει μια προσπάθεια να βρεθεί έστω στη δωδεκάδα στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ.

Ο ίδιος στις δηλώσεις που έκανε μετά την άφιξή του στο Ελευθέριος Βενιζέλος, τόνισε ότι θα χρειαστεί κάποιες ημέρες για να βρεθεί στην κατάλληλη δυνατή κατάσταση και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, αλλά θέλει πολύ και ο ίδιος να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τη ρώσικη ομάδα.

Από την προπόνηση της Τετάρτης θα φανεί εάν θα καταφέρει να αγωνιστεί κάποια λεπτά στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ, ενώ είναι σίγουρο ότι θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι της 3ης Μαρτίου με τη Μπασκόνια για την 27η αγωνιστική της EuroLeague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ