Μπέντιλ : «Πρέπει να ανταποκριθούμε στην ένταση του αγώνα»

Μπέντιλ : «Πρέπει να ανταποκριθούμε στην ένταση του αγώνα»

Στα προβλήματα που αντιμετώπισε το «τριφύλλι» εξαιτίας του Covid στάθηκε στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης με την Άλμπα Βερολίνου ο Μπεν Μπέντιλ, τονίζοντας όμως ότι ο Παναθηναϊκός θα παίξει με ένταση για να φτάσει στη νίκη.

Την Παρασκευή (26/2, 21:00) ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Άλμπα στο Βερολίνο, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Euroleague, με τον Μπεν Μπέντιλ να μιλάει για αυτό το παιχνίδι.

Αρχικά, ο φόργουορντ/σέντερ από την Γκάνα δήλωσε ότι «είμαστε καλύτερα. Ήταν ωραία που είδα τα παιδιά στα αποδυτήρια, λείψαμε ο ένας στον άλλο. Πλέον βγήκαμε ξανά στο παρκέ, δουλεύουμε και ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Παρασκευής με την Άλμπα».

Για το χτύπημα που δέχτηκε η ομάδα ενώ βρισκόταν σε καλό δρόμο: «Προφανώς είναι κάτι άσχημο, αλλά από την άλλη γνωρίζαμε ότι τέτοια ενδεχόμενα ήταν υπαρκτά φέτος εξαιτίας του κορωνοϊού. Το αντιμετωπίσαμε, κάποιοι το πέρασαν, προφανώς θα μας πάρει καιρό να επιστρέψουμε σε καλή κατάσταση, αλλά θα δουλέψουμε σκληρά για να επιστρέψουμε σε αυτό που κάναμε».

Για τις ειδικές συνθήκες της αναμέτρησης με την Άλμπα: «Νομίζω ότι θα είναι ένα καλό παιχνίδι. Οι προπονητές μας προετοιμάζουν την τακτική, περιμένω ένα παιχνίδι υψηλού ρυθμού και έντασης. Εμείς πρέπει να ανταποκριθούμε στην ένταση του αγώνα και να παίξουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη».

Για το ότι ο Παναθηναϊκός βάσισε τη νίκη του πρώτου γύρου στον έλεγχο του ρυθμού: «Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, αφού παίζουμε στην έδρα τους. Αυτό που θα προσπαθήσουμε είναι να παίξουμε το παιχνίδι μας, να περιορίσουμε τα πράγματα που τους αρέσει να κάνουν και να κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη».

Για την απόκτηση του Μάριο Χεζόνια: «Νομίζω ότι είναι μια εξαιρετική μεταγραφή, άλλο ένα κομμάτι που θα προσθέσουμε στην ομάδα. Νομίζω ότι θα είναι παράγοντας κλειδί για μας. Όλοι ανυπομονούμε να έρθει εδώ και να μας βοηθήσει να πετύχουμε ότι θέλουμε να πετύχουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ