Ιτούδης : «Βάλαμε μεγάλα σουτ αλλά κάναμε και πολλά λάθη»

Ιτούδης : «Βάλαμε μεγάλα σουτ αλλά κάναμε και πολλά λάθη»

Ο Δημήτρης Ιτούδης στάθηκε στα μεγάλα σουτ που έβαλαν οι παίκτες του, αλλά και στα λάθη που έκαναν οι Ρώσοι, κάνοντας ντέρμπι το ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για τη νίκη της ΤΣΣΚΑ επί του Ολυμπιακού, μένοντας στις καλές άμυνες που έβγαλε η ομάδα του, στα μεγάλα σουτ που έβαλε, αλλά και στα πολλά λάθη.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ιτούδη:

«Θέλω να συγχαρώ την ομάδα μου για την εκτός έδρας νίκη. Ήταν δύο διαφορετικά πρόσωπα και δύο διαφορετικές νοοτροπίες που είχε να κάνει και με εμάς και με τον Ολυμπιακό. Στο πρώτο ημίχρονο κυριαρχήσαμε σε όλα τα επίπεδα και επιβάλλαμε τον ρυθμό μας. Στο δεύτερο είχαμε διαφορετικό πρόσωπα. Είχαμε επισημάνει πως ο Ολυμπιακός παίρνει πάρα πολλούς πόντους από τον πρώτο και δεύτερο αιφνιδιασμό του τους επιτρέψαμε αυτό το παιχνίδι.

Βρεθήκαμε στο +23 γιατί ξεκινήσαμε και το δεύτερο ημίχρονο όπως το θέλαμε, αλλά από εκείνο το σημείο βάζοντας τον Βεζένκοφ πάνω στους δημιουργούς μας ως επί το πλείστον και αρχίσαμε να έχουμε πρόβλημα και τη δημιουργία και στον αιφνιδιασμό και ο Ολυμπιακός βρήκε πόντους.

Έχουμε παίκτες που επέστρεψαν. Ο Τζέιμς ήταν εκτός για 20 μέρες, ο Σενγκέλια ήταν εκτός για 21 μέρες, ο Κλάιμπερν ήταν εκτός για 2 μήνες. Είχαμε απουσίες. Δεν ψάχνω για δικαιολογίες. Ξέρω τι πρέπει να διορθώσουμε. Βάλαμε μεγάλα σουτ, παίξαμε καλές άμυνες, είχαμε καλή κυκλοφορία, αλλά έχουμε κάνει λάθη. Αυτό πρέπει να το βελτιώσουμε, θα το βελτιώσουμε και θα επιστρέψουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ