ΜακΚίσικ : «Θέλω να γίνω σαν τους θρύλους που βλέπω στα αποδυτήρια»

ΜακΚίσικ : «Θέλω να γίνω σαν τους θρύλους που βλέπω στα αποδυτήρια»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε για την ήττα του Ολυμπιακού, επισημαίνοντας πως παίρνει την ευθύνη, ενώ τόνισε πως θέλει να γίνει όπως οι θρύλοι που βρίσκονται στα αποδυτήρια των ερυθρόλευκων.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ ήταν καταπληκτικός στην ήττα του Ολυμπιακού από την ΤΣΣΚΑ, και στις δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε πως αναλαμβάνει την ευθύνη για την εικόνα του πρώτου μέρους.

Ακόμη ο Αμερικανός φόργουορντ επισήμανε πως θέλει να γίνει σαν τους παίκτες που υπάρχουν στα αποδυτήρια των ερυθρόλευκων, που έχουν πετύχει τόσα πολλά.

Οι δηλώσεις του Σακίλ ΜακΚίσικ:

«Αναλαμβάνω την ευθύνη γιατί στο πρώτο μέρος έπρεπε να φέρω ενέργεια στην ομάδα κάτι που δεν το έκανα. Έπρεπε να το κάνω όπως τελικά το έκανα στο β΄ μέρος. Θέλω να γίνω όπως ένας απ΄ αυτούς τους θρύλους που βλέπω στα αποδυτήρια.

Καταλαβαίνω που βρίσκομαι και θέλω να παίξω σε ένα φαϊναλ φορ με τον Ολυμπιακό. Το μυαλό μου είναι ήρεμο από την στιγμή που ανανέωσα με την ομάδα».

Αναφορικά με την παρουσία του στην Ευρωλίγκα, επισήμανε: «Αν μπορούσα να διαλέξω θα διάλεγα να αγωνιζόμουν νωρίτερα. Ξέρω πολλούς σας εμένα που αξίζουν να παίζουν στην διοργάνωση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ