Κράξιμο Γκομέλσκι σε Ιτούδη : «Για πόσο καιρό μπορείτε να τον ανεχτείτε»

Κράξιμο Γκομέλσκι σε Ιτούδη : «Για πόσο καιρό μπορείτε να τον ανεχτείτε»

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πήγε να χάσει από τον Ολυμπιακό ενώ βρέθηκε μπροστά με 25 πόντους κάτι που προκάλεσε την οργή του Βλάντιμιρ Γκομέλσκι ο οποίος έθεσε ζήτημα ακόμα και απόλυσης του Ελληνα προπονητή.

Άγριο κράξιμο από τον γιο του θρυλικού Σοβιετικού προπονητή, Αλεξάντερ Γκομέλσκι, Βλάντιμιρ, που εμφανίστηκε έξαλλος σε δηλώσεις του με τον Δημήτρη Ιτούδη.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τη διαχείριση του Έλληνα προπονητή στο ματς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Ολυμπιακό όπου πήγε να χάσει το παιχνίδι από το +25 με τον Γκομέλσκι να ζητά μάλιστα ακόμη και την απόλυσή του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκομέλσκι στη «RIA»:

«Δεν γίνεται να υπερασπίζεσαι με αυτό τον τρόπο τη διαφορά σου στο ματς (σ.σ. από το +25)! Και είναι κατηγορηματικά αδύνατο να παίζεις έτσι, όπως έκανε ο Ιτούδης. Γενικά είμαι κατά της απόλυσης προπονητή κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά η υπομονή εξαντλείται. Είναι τόσο πεισματάρης! Η ομάδα του χάνει την πρωτοβουλία της. Τι σημαίνει να χάνεις την πρωτοβουλία σου; Σημαίνει ότι δίνεις ψυχολογικό αβαντάζ στον αντίπαλο.

Δεν κάνει τις σωστές αλλαγές, παίρνει τάιμ άουτ σε λάθος στιγμές και μιλάει όλη την ώρα στους διαιτητές! Φοβήθηκα πάρα πολύ μην δεχθεί καμία τεχνική ποινή στο τελευταίο του τάιμ άουτ. Για πόσο καιρό μπορείτε να τον ανεχτείτε!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ