Χάνγκα : «Περιμένουμε έναν σκληρό αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Χάνγκα : «Περιμένουμε έναν σκληρό αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Ο Άνταμ Χάνγκα παραχώρησε δηλώσεις για το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τον Παναθηναϊκό (2/3, 21:00) και τόνισε πως αναμένει ένα σκληρό ματς.

Ο Άνταμ Χάνγκα μιλώντας για την αυριανή αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τον Παναθηναϊκό τόνισε πως περιμένει ένα σκληρό αγώνα, ενώ ανέφερε ότι θυμάται τη δυσκολία του πρώτου παιχνιδιού ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ούγγρος:

«Πρέπει να σκεφτούμε το παιχνίδι μας και γιατί χάσαμε από την Βιλερμπάν. Όταν οι ομάδες παίζουν physical παιχνίδι, μας κοστίζει περισσότερο, οπότε πρέπει να προετοιμαστούμε καλά σωματικά. Θυμάμαι τον αγώνα στον πρώτο γύρο απέναντι στον Παναθηναϊκό. Κερδίσαμε στην παράταση. Από τότε η ομάδα, ο προπονητής και οι παίκτες έχουν αλλάξει πολύ. Περιμένουμε έναν σκληρό αγώνα.

Τώρα μπροστά μας έχουμε να παίξουμε ενάντια σε ομάδες που αγωνίζονται να μπουν στα πλέι-οφ και θα διακινδυνεύσουν τη ζωή τους. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα και στην κατάταξη οι ομάδες είναι πολύ κοντά, οπότε αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ