Ο Παναθηναϊκός τιμά τον Καλάθη πριν το ματς με την Μπαρτσελόνα

Ο Παναθηναϊκός τιμά τον Καλάθη πριν το ματς με την Μπαρτσελόνα

Πριν την έναρξη της αποψινής αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ, ο Νικ Καλάθης θα τιμηθεί για την προσφορά του στους «πράσινους».

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Ο Νικ Καλάθης θα τιμηθεί απόψε στο ΟΑΚΑ πριν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα για την προσφορά του στο τριφύλλι όλα αυτά τα χρόνια

Ο ομογενής γκαρντ θα πραγματοποιήσει για πρώτη φορά την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος του «τριφυλλιού» στην αποψινή αναμέτρηση με τους «μπλαουγκράνα» (21:00). Πριν το τζάμπολ του αγώνα, η πράσινη ΚΑΕ αναγνωρίζοντας τη μεγάλη προσφορά του Έλληνα γκαρντ θα τον τιμήσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καλάθης αγωνίστηκε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού για οκτώ σεζόν, κατακτώντας κατά τη διάρκεια αυτών μια Ευρωλίγκα, έξι πρωταθλήματα και τέσσερα Κύπελλα Ελλάδας.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ