Η Ένωση Παικτών δίνει τη δυνατότητα στα μέλη της να πάρουν πτυχίο

Η Ένωση Παικτών δίνει τη δυνατότητα στα μέλη της να πάρουν πτυχίο

Όπως έκανε γνωστό ο διευθύνων σύμβουλος της Ένωσης Παικτών, Μπόστιαν Νάχμπαρ, τα μέλη της θα μπορούν λάβουν ακαδημαϊκή εκπαίδευση και να πάρουν πτυχίο.

Η Ένωση Παικτών της Euroleague προχώρησε σε μία άκρως ενδιαφέρουσα συμφωνία με το ISDE, ώστε όσα μέλη της επιθυμούν να λάβουν ακαδημαϊκή εκπαίδευση μέσω διαδικτυακών μαθημάτων.

Όπως εξήγησε σε δηλώσεις του ο πρώην παίκτης και διευθύνων σύμβουλος της Ένωσης, Μπόστιαν Νάχμπαρ, οι αθλητές που θα θελήσουν, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το πτυχίο τους ενώ ταυτόχρονα θα αγωνίζονται κανονικά στις ομάδες του.

Ο Σλοβένος τόνισε πως στόχος της Ένωσης είναι να σκέφτεται και πέρα από την καριέρα των παικτών και να τους δώσει εφόδια για τη μετά-μπάσκετ ζωή τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπόστιαν Νάχμπαρ:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία με ένα εξέχον ακαδημαϊκό ίδρυμα όπως το ISDE, το οποίο θα δώσει στα μέλη μας μια μοναδική ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα ακαδημαϊκό πτυχίο ενώ παίζουν επαγγελματικό μπάσκετ. Στην ELPA επιμένουμε ιδιαίτερα σε αυτό το κομμάτι. Σκεφτόμαστε τη ζωή μετά το μπάσκετ και τα προγράμματα ISDE προσφέρουν τη δυνατότητα στους αθλητές top επιπέδου να επενδύσουν στο μέλλον τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ