Τζεκίρι : «Πρόκληση για εμάς το ματς με τον Ολυμπιακό»

Τζεκίρι : «Πρόκληση για εμάς το ματς με τον Ολυμπιακό»

Ο Τονιέ Τζεκίρι μίλησε για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως είναι πρόκληση για τους παίκτες της Μπασκόνια, ενώ στάθηκε στον ελληνικό κορμό των «ερυθρόλευκων».

Η Μπασκόνια θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό και ο σέντερ των Βάσκων, Τονιέ Τζεκίρι, μίλησε για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» και το πόσο σημαντική είναι.

Ο Γάλλος ψηλός τόνισε πως είναι πρόκληση για όλους στην ομάδα του να αντιμετωπίσει το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα, ενώ στάθηκε και στον ελληνικό κορμό των Πειραιωτών.

Οι δηλώσεις του Τονιέ Τζεκίρι:

«Είναι η στιγμή που πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να μπούμε στα playoffs. Κρίνονται τα πάντα και πρέπει να διατηρήσουμε την ενέργεια αφού έχουμε 4 σερί νίκες.

Έχουμε βρει χημεία και πλέον ξέρουμε πως παίζει ο συμπαίκτης μας. Επίσης υπάρχει καλό κλίμα μεταξύ μας και είμαστε χαρούμενοι.

Έχουμε ευκαιρία να μπούμε στα playoffs, αλλά πρέπει να νικήσουμε. Κάποιες ισοβαθμίες δεν μας αφήνουν περιθώριο ήττας. Έχουμε την κατάσταση στα χέρια μας,

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα και προέρχεται από σκληρή ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Στον πρώτο γύρο είχαν απουσίες αφού πολλοί παίκτες τους ήταν θετικοί στον Covid – 19. Είναι πρόκληση και έχουν πολύ καλούς Έλληνες παίκτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ