Τα… χρειάστηκε στο τέλος η ΤΣΣΚΑ αλλά νίκησε τη Μακάμπι (80-84)

Τα… χρειάστηκε στο τέλος η ΤΣΣΚΑ αλλά νίκησε τη Μακάμπι (80-84)

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είδε τη διαφορά των 20 πόντων που είχε πάρει να πηγαίνει... περίπατο, ωστόσο μπόρεσε να επικρατήσει της Μακάμπι Τελ Αβίβ με σκορ 80-84.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατάφερε και έχασε τη διαφορά των 20 πόντων που είχε χτίσει στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο αυτό τελικά δεν της στοίχισε παίρνοντας τη νίκη απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ με σκορ 80-84.

Το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου προσπάθησε να επιστρέψει στο παιχνίδι πραγματοποιώντας μια πάρα πολύ καλή τελευταία περίοδο, όμως όπως φάνηκε δεν της έφτανε ο… χρόνος και τελικά ηττήθηκε από τους Ρώσους.

Κορυφαίος από τους παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη ήταν ο Ουίλ Κλάιμπερν με 21 πόντους, ενώ από την «ομάδα του λαού» ξεχώρισε ο δικός μας Τάιλερ Ντόρσεϊ που είχε 20.

Έπειτα από μια πρώτη περίοδο όπου η Μακάμπι έδειξε πως μπορεί να είναι ανταγωνιστική απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, οι Ρώσοι ξέσπασαν στο δεύτερο δεκάλεπτο τρέχοντας ένα εντυπωσιακό επιμέρους 28-10 που έκοψε τα φτερά της «ομάδας του λαού», με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια και το ταμπλό να γράφει 51-33.

Το δεύτερο μέρος ήταν εντελώς διαφορετικό, με τους παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη αποδεικνύουν για ακόμη μια φορά πως δεν μπορούν να κρατήσουν εύκολα τις διαφορές που έχουν. Οι Ισραηλινοί πίεσαν, προσπάθησαν να κάνουν την ανατροπή στο τέλος, όμως τελικά η Ρώσοι δεν το πλήρωσαν και πήραν τη νίκη.

Δείτε το box score του αγώνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ