Παπαγιάννης : «Είχαμε ένα μεγάλο διάστημα απουσίας από το γήπεδο»

Παπαγιάννης : «Είχαμε ένα μεγάλο διάστημα απουσίας από το γήπεδο»

Ο Γιώργιος Παπαγιάννης μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Μπάγερν Μονάχου, μένοντας στα πολλά λάθη και τις χαμένες βολές από την ομάδα του Οντέντ Κάτας.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μπάγερν Μονάχου, εξαιτίας των πολλών χαμένων βολών, αλλά και των πολλών λαθών στο ματς, και ο Γιώργος Παπαγιάννης δεν κρύφτηκε στις δηλώσεις του.

Ο Έλληνας σέντερ τόνισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του απουσίασαν από το παρκέ για ένα μεγάλο διάστημα και πως οι απουσίες των Νέντοβιτς και Παπαπέτρου έχουν κομβική σημασία.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Παπαγιάννης:

«Χάσαμε πολλές κρίσιμες βολές σε ένα παιχνίδι που ήμασταν κοντά στο σκορ. Χωρίς δικαιολογίες είχαμε ένα μεγάλο διάστημα απουσίας από το γήπεδο. Υπήρξε ένα πρόβλημα στην αυτοσυγκέντρωση και κάναμε λάθη που μας στοίχισαν. Κρατάμε και τα καλά και τα κακά και θέλουμε να συνεχίσουμε να πάμε παρακάτω.

Πιστεύω ότι είναι ένα σύνολο. Μας λείπουν ο Ιωάννης και ο Νέντοβιτς. Έχουμε πολύ καιρό να βρεθούμε όλοι μαζί χωρίς να λείπει κάποιος. Σύντομα θα είμαστε όλοι μαζί και θα δείξουμε πολύ καλύτερη εικόνα στο παρκέ.

Εμείς είμαστε πολύ καλά στα αποδυτήρια. Υπάρχει σεβασμός. Πρέπει να το βγάλουμε στο παρκέ. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Με τον κόουτς δεν είμαστε πολύ καιρό μαζί ήρθε και ο κορωνοϊός στη συνέχεια. Την επόμενη ή την μεθεπόμενη εβδομάδα θα είμαστε όλοι μαζί ως ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ