Έλις: «Να παίζουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε ως το τέλος»

Έλις: «Να παίζουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε ως το τέλος»

Για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ζενίτ μίλησε ο Οκτάβιους Έλις, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα πρέπει να συνεχίσει να κερδίζει, δίνοντας τα πάντα μέχρι το τελευταίο ματς της σεζόν

Ο Οκτάβιους Έλις μίλησε στη media day του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τη Ζενίτ και υπογράμμισε πως ο βασικός στόχος της ομάδας είναι να συνεχίσει να κερδίζει, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Πάνγκος λέγοντας πως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από την άμυνα των Πειραιωτών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Οκτάβιους Έλις για την αναμέτρηση εναντίον της Ζενίτ:

Για τη νίκη με Ερυθρό Αστέρα: «Το τελευταίο παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να το κερδίσουμε, όχι μόνο για τους εαυτούς μας, αλλά και για τους φιλάθλους μας. Ήμασταν σε ένα… σκοτεινό μέρος, αλλά βρήκαμε τον τρόπο να επιστρέψουμε».

Για τον Πάγνκος: «Είναι ένας από τους παίκτες κλειδιά, αλλά δεν είναι μόνος του. Έχει δίπλα του πολλούς καλούς παίκτες, για αυτό θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και τα σαράντα λεπτά στην άμυνα».

Για τις διαφορές που υπάρχουν με το ματς του πρώτου γύρου και το διπλό του Ολυμπιακού: «Θα πρέπει να βγούμε περισσότεροι παίκτες μπροστά, γιατί θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Ο βασικός μας στόχος είναι να κερδίζουμε και να παίζουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε ως το τέλος».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ