Μπάμπεργκ : Τέλος η σεζόν για τον Χέκμαν

Μπάμπεργκ : Τέλος η σεζόν για τον Χέκμαν

Πρόωρα τέλειωσε η αγωνιστική χρονιά για τον Πάτρικ Χέκμαν της Μπάμπεργκ, ο οποίος τραυματίστηκε στον ώμο κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, χάνοντας το υπόλοιπο της σεζόν.

Άσχημα νέα για την Μπάμπεργκ, καθώς η γερμανική ομάδα έμαθε την Παρασκευή ότι ο φόργουορντ Πάτρικ Χέκμαν θα χάσει το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν λόγω ενός τραυματισμού που υπέστη στον ώμο στον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου την περασμένη εβδομάδα.

Ο Χέκμαν (1.98 μέτρα, 25 ετών) έχει παίξει 14 παιχνίδια με την Μπάμπεργκ φέτος στην Euroleague, έχοντας 2.1 πόντους και 1.4 ριμπάουντ μέσο όρο σε κάτι περισσότερα από 11 αγωνιστικά λεπτά ανά παιχνίδι. Ο παίκτης θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τις προσεχείς ημέρες και θα πρέπει να περιμένει μέχρι τη νέα σεζόν για να επιστρέψει στη δράση.

«Οι τραυματισμοί είναι μέρος του αθλήματος. Φυσικά και είναι πικρό το ότι συμβαίνει τώρα. Ξέρω όμως ότι είμαι σε καλά χέρια, αρχικά με τους γιατρούς και στη συνέχεια με το ιατρικό και φυσικοθεραπευτικό τμήμα μας», δήλωσε ο Πάτρικ Χέκμαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ