Βεζένκοφ : «Να παίξουμε πολύ σκληρά και να ελέγξουμε τον ρυθμό»

Βεζένκοφ : «Να παίξουμε πολύ σκληρά και να ελέγξουμε τον ρυθμό»

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άλμπα Βερολίνου, τονίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι πρέπει να παίξουν σκληρή άμυνα και να ελέγξουν τον ρυθμό.

Ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος με την Άλμπα Βερολίνου και κατά την αναχώρηση των ερυθρόλευκων για Γερμανία ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε ενόψει της αναμέτρησης με το σύνολο του Αΐτο Ρενέσες.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ των Πειραιωτών ανέφερε πως η Άλμπα παίζει πολύ ελεύθερα και πως οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα πρέπει να παίξουν πολύ σκληρή άμυνα και να ελέγξουν τον ρυθμό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάσα Βεζένκοφ:

«Θα πρέπει να παίξουμε πολύ σκληρή άμυνα, να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και τα ριμπάουντ. Δεν θα πρέπει να παρασυρθούμε από τον ρυθμό της Άλμπα. Είναι ένα στυλ ευχάριστο να το βλέπει ο κόσμος, το να βάζουμε πολλούς πόντους, το να παίρνουμε κάποια τρελά σουτ…

Η Άλμπα αυτά τα δουλεύει κάθε μέρα στην προπόνηση, εμείς αν παρασυρθούμε θα έχουμε πρόβλημα. Για αυτό θα πρέπει να παίξουμε πολύ σκληρά, να περιορίσουμε τους αντιπάλους μας και να κερδίσουμε αυτή την αναμέτρηση, που είναι πολύ σημαντική για εμάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ