Ράντονιτς : «Ο Παναθηναϊκός είναι σε καλή κατάσταση, να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Ράντονιτς : «Ο Παναθηναϊκός είναι σε καλή κατάσταση, να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε για το αυριανό παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα με τον Παναθηναϊκό και αναφέρθηκε στην καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το «τριφύλλι».

Για το αυριανό παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Ντέγιαν Ράντονιτς και αναφέρθηκε στην καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το «τριφύλλι», ενώ τόνισε ότι θέλει η ομάδα του να είναι ανταγωνιστική.

«Θέλουμε να παίξουμε το καλύτερο που μπορούμε στην Αθήνα, να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια ομάδα που είναι σε καλή κατάσταση. Έπαιξαν έναν καλό αγώνα ενάντια στη Μακάμπι και ήταν επίσης κυρίαρχοι στο παιχνίδι τους για το εγχώριο πρωτάθλημα.

Πήραν μεγάλη ενίσχυση από τον Χεζόνια, απέκτησαν τον Μπρέι, ο νέος προπονητής είναι εδώ και αυτές είναι μεγάλες αλλαγές σε σχέση με την ομάδα με την οποία παίξαμε στο Βελιγράδι. Ο Νταβίντοβατς έχει γρίπη, όμως τα καλά νέα είναι ότι δεν είναι COVID-19, αλλά και πάλι δεν θα ταξιδέψει μαζί μας. Όλοι οι άλλοι θα έρθουν στην Αθήνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαυροβούνιος τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ