Λαρεντζάκης : «Το 3 στα 3 δείχνει ότι υπάρχει χαρακτήρας και πείσμα για να αποδείξουμε πράγματα»

Λαρεντζάκης : «Το 3 στα 3 δείχνει ότι υπάρχει χαρακτήρας και πείσμα για να αποδείξουμε πράγματα»

Στον χαρακτήρα που έδειξε ο Ολυμπιακός στο ματς με την Άλμπα αλλά και γενικότερα στα τελευταία του παιχνίδια στην Euroleague στάθηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης που αποθέωσε και τον Σάσα Βεζένκοφ.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε για τη νίκη επί της Άλμπα, το μίνι σερί του Ολυμπιακού αλλά και την εξαιρετική εμφάνιση του Σάσα Βεζένκοφ.

Όσα είπε ο Λαρεντζάκης:

«Ήταν πολύ σημαντική νίκη. Ο Σάσα διαθέτει πολύ ταλέντο, εκπληκτικό σουτ και είναι πολύ χρήσιμος. Νομίζω όλοι βοήθησαν. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε, παίξαμε το δικό μας στυλ και βάλαμε σε πρόβλημα την Άλμπα. Πρέπει να μπαίνουμε πιο συγκεντρωμένα και ενεργητικά στα παιχνίδια, αλλά το σημαντικό είναι ότι αντιδράμε και γυρίζουμε τα παιχνίδια.

Δεν δώσαμε εύκολα καλάθια, πιέσαμε στις πάσες. Στο δεύτερο μέρος κόψαμε τον ρυθμό τους και αυτό τους έβαλε σε πρόβλημα. Μετά γυρίσαμε καλά την μπάλα στην επίθεση και βάλαμε τα σουτ.

Είναι η πρώτη μου χρονιά ουσιαστικά στην Ευρωλίγκα. Όποτε μπαίνω θέλω να δίνω το 100% για να βοηθάω την ομάδα. Κάθε ευκαιρία μου δίνετε είμαι έτοιμος να την εκμεταλλευτώ. Θέλω να αποδείξω ότι δεν είμαι τυχαία εδώ και με τη δουλειά θα μπορέσω να δείξω κι άλλα πράγματα.

Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Δεν πρέπει να παρατάμε κανένα παιχνίδι, γιατί πρέπει να σεβόμαστε την ιστορία του συλλόγου. Αυτό το 3 στα 3 δείχνει ότι υπάρχει χαρακτήρας, υπάρχει πείσμα για να αποδείξουμε πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ