Με 4/4 μπορεί να ελπίζει ο Ολυμπιακός για τα πλέι-οφ;

Με 4/4 μπορεί να ελπίζει ο Ολυμπιακός για τα πλέι-οφ;

Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 14-16, έπειτα από 30 αγωνιστικές, είναι στη 12η θέση, ωστόσο οι ελπίδες για είσοδο στην οκτάδα της Euroleague δεν έχουν σβήσει εντελώς για τους ερυθρόλευκους.

Λένε πως η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία και ο Ολυμπιακός όλα αυτά τα χρόνια μας έχει αποδείξει πως είναι μια ομάδα που αρνείται να χάσει και να παραδοθεί ακόμα και αν τα πράγματα μοιάζουν δύσκολα ή ακόμα και απίθανα. Πάντα θα κυνηγά το αδύνατο.

Οι ερυθρόλευκοι αυτή στιγμή βρίσκονται στη 12η θέση της Euroleague, με το ρεκόρ τους να είναι στο 14-16, έπειτα από 30 αγωνιστικές, και όλα δείχνουν πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πάρουν την πρόκριση για τα πλέι-οφ. Είναι όμως έτσι τελικά;

Μπορεί να μοιάζει τρελό, απίθανο, αλλά οι Πειραιώτες διατηρούν ακόμα μαθηματικές ελπίδες ώστε να είναι εκείνοι που θα βρεθούν στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Αυτό συμβαίνει λόγω των αποτελεσμάτων στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έχουν πάρει τρεις συνεχόμενες νίκες με Ερυθρό Αστέρα, Ζενίτ και Άλμπα Βερολίνου, και έτσι κρατούνται με… νύχια και με δόντια κοντά στους συλλόγους που διεκδικούν την πρόκριση.

Τα αποτελέσματα μέσα σε αυτές τις εβδομάδες τον έχουν βοηθήσει. Από πάνω του έχει, στην 9η θέση τη Μπασκόνια (16-14), 10η τη Βαλένθια (16-14) και 11η τη Ζάλγκιρις Κάουνας (15-15), ενώ 8η αυτή τη στιγμή είναι η Ζενίτ (16-13) που έχει και ματς λιγότερο.

Στις εναπομείναντες τέσσερις αγωνιστικές οι ερυθρόλευκοι έχουν να αντιμετωπίσουν τη Φενέρμπαχτσε (26/3), τη Βαλένθια (31/3), τη Ρεάλ Μαδρίτης (2/4) και την ουραγό Χίμκι (9/4). Συνεπώς αν όλα αυτά γίνουν νίκες, και υπάρξουν κάποια παιχνίδια όπως τα θέλουν οι Πειραιώτες όλα είναι ανοιχτά.

Υπάρχει η περίπτωση να γίνει αυτό το απίστευτο «θαύμα»; Κανείς δεν ξέρει, αλλά με τον Ολυμπιακό κανείς δεν μπορεί να είναι και σίγουρος. Μια απρόβλεπτη ομάδα που δεν θα σταματήσει να μάχεται και να ελπίζει ακόμα και αν όλες οι πιθανότητες είναι εναντίον του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ