Τιμωρήθηκε ο Αταμάν, δεν κοουτσάρει την Εφές με τον Παναθηναϊκό

Τιμωρήθηκε ο Αταμάν, δεν κοουτσάρει την Εφές με τον Παναθηναϊκό

Η Euroleague τιμώρησε τον Εργκίν Αταμάν με μία αγωνιστική μετά τα όσα έκανε στην αναμέτρηση της Εφές με τη Μπάγερν και έτσι δεν θα προπονήσει τους Τούρκους στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Χωρίς τον Εργκίν Αταμάν θα κατέβει η Αναντολού Εφές απέναντι στον Παναθηναϊκό, καθώς η Euroleague επέβαλε τιμωρία μιας αγωνιστικής στον Τούρκο τεχνικό για όσα συνέβησαν στην ήττα της ομάδας του από τη Μπάγερν Μονάχου την προηγούμενη εβδομάδα.

Θυμίζουμε, ο Αταμάν επιτέθηκε φραστικά στους διαιτητές της αναμέτρησης καθώς στην τελευταία φάση του ματς, και με την Εφές να χάνει με έναν πόντο ο Λάρκιν σούταρε, αλλά ο Τζέιμς Γκιστ τον σταμάτησε, με τον έμπειρο προπονητή να θεωρεί πως είχε προηγηθεί φάουλ

Η ανακοίνωση της Euroleague:

«Ο κ. Εργκίν Αταμάν, προπονητής της Αναντολού Εφές,, τιμωρήθηκε με προσωρινό αποκλεισμό ενός παιχνιδιού για ενέργειες που αντιπροσωπεύουν έλλειψη σεβασμού προς τους διαιτητές του εκτός έδρας αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με το άρθρο 27.2.β, του πειθαρχικού κώδικα της EuroLeague. Κατά συνέπεια, ο προπονητής δεν θα μπορεί να είναι παρών στο επόμενο εντός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ