Σαμπόνις : «Θρύλος στην Ευρώπη ο Πρίντεζης»

Σαμπόνις : «Θρύλος στην Ευρώπη ο Πρίντεζης»

Ο Ντομάντας Σαμπόνις επαίνεσε τον Γιώργο Πρίντεζη και τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Ειδική αναφορά στον Γιώργο Πρίντεζη και στον Γιώργο Παπαγιάννη έκανε βο Νομάντας Σαμπόνις. Ο γιος του θρυλικού Άρβιντας Σαμπόνις μίλησε στην Cosmote Tv και μοιράστηκε τις εμπειρίες του από τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, την περίοδο που έπαιζε στη Ζαλγκίρις Κάνουνα.

Για τα παιχνίδια του σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ, ο Σαμπόνις ανέφερε: «Το ντεμπούτο μου στην EuroLeague έγινε απέναντι στον Ολυμπιακό. Ήμουν 16-17 ετών. Θυμάμαι τους φιλάθλους και πόσο τρελοί γίνονταν. Και απέναντι στον Παναθηναϊκό θυμάμαι να έχω καρφώσει και να φωνάζω προς τη πλευρά των οπαδών. Άρχισαν να γίνονται τρελά τα πράγματα, ενώ οι συμπαίκτες μου, μου έλεγαν να μην προκαλώ».

Για τον Γιώργο Πρίντεζη σχολίασε ότι «είναι ένας θρύλος στην Ευρώπη και ένας σπουδαίος παίκτης» ενώ για τον Γιώργο Παπαγιάννη, ανέφερε: «Πρόκειται για σπουδαίος παίκτη. Πολύ επιδέξιος κοντά στο καλάθι. Τον είδα το καλοκαίρι ν’ αγωνίζεται απέναντι στη Λιέτουβος Ρίτας. Έδειχνε σε φόρμα, σε καλή κατάσταση. Και οι κινήσεις του. Είχε γίνει πιο γρήγορος και του εύχομαι ό,τι καλύτερο».

Ο σέντερ των Ιντιάνα Πέισερς διανύει εξαιρετική σεζόν έχοντας κατά μέσο όρο 20,2 πόντους, 11,2 πόντους και 6,2 ασίστ. Μάλιστα βρέθηκε και στην All Star ομάδα για δεύτερη χρονιά..

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ