Σεκιζκόκ : «Να ξεκινήσουμε νέο σερί νικών, αρχίζοντας από τον Παναθηναϊκό»

Σεκιζκόκ : «Να ξεκινήσουμε νέο σερί νικών, αρχίζοντας από τον Παναθηναϊκό»

Ο Εργκίν Αταμάν δεν θα μπορέσει να κοουτσάρει την Εφές στην αυριανή αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό και ο βοηθός του Γιακούπ Σεκιζκόκ μίλησε για το παιχνίδι.

Ο βοηθός του Εργκίν Αταμάν, Γιακούπ Σεκιζκόκ, μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση της Εφές με τον Παναθηναϊκό, διότι ο Τούρκος τεχνικός δεν θα μπορέσει να κοουτσάρει την ομάδα του.

Αυτό γιατί τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής, καθώς μετά το τέλος του αγώνα με την Μπάγερν, εξαπέλυσε «πυρά» κατά των διαιτητών.

Έτσι, στην άκρη του πάγκου της Αναντολού Εφές θα βρίσκεται ο άμεσος συνεργάτης του, Γιακούπ Σεκιζκόκ, ο οποίος ενόψει της αναμέτρησης ανέφερε πως στόχος για την ομάδα της Κωνσταντινούπολης είναι να ξεκινήσει ένα νέο σερί νικών, αρχίζοντας από το «τριφύλλι».

«Θέλουμε να φτιάξουμε νέο σερί νικών αρχίζοντας από αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε πόσο καλός είναι ο Παναθηναϊκός. Η θέση του στην κατάταξη δεν απηχεί τις πραγματικές δυνατότητές του. Παίζει καλά. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι στην έδρα μας και θα διεκδικήσουμε τη νίκη που θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τον στόχο μας και να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα της κατάταξης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σεκιζκόκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ