Πρίντεζης : «Να σεβαστούμε τους εαυτούς μας και να παίξουμε ως Ολυμπιακός»

Πρίντεζης : «Να σεβαστούμε τους εαυτούς μας και να παίξουμε ως Ολυμπιακός»

Ο Γιώργος Πρίντεζης, στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βαλένθια ανέφερε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του πρέπει να σεβαστούν τους εαυτούς τους και να παίξουν ως Ολυμπιακός.

Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού στη νίκη επί της Βαλένθια, με τον Έλληνα φόργουορντ να τονίζει μετά το τέλος του ματς πως όλες οι ομάδες πρέπει να δίνουν το 100% ακόμα και αν έχουν αποκλειστεί.

Παράλληλα ανέφερε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να σεβαστούν τους εαυτούς τους και να παίξουν ως Ολυμπιακός στα δύο εναπομείναντα ματς.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Πρίντεζη:

«Προσωπικά, δεν με νοιάζει τόσο πολύ γιατί δεν καταφέραμε να πάμε στα πλέι-οφ, αλλά είναι πολύ δίκαιο για όλες τις ομάδες να παίζουν μέχρι το τέλος, για να κερδίσουν όλα τα παιχνίδια. Έχουμε δύο ακόμη παιχνίδια και πρέπει να παίξουμε ομαδικά, να σεβαστούμε τον εαυτό μας και να τα ολοκληρώσουμε με τον τρόπο που θέλουμε.

Είναι πολύ δίκαιο για τους αντιπάλους να δίνουν 100%, δεν έχει σημασία αν δεν πετύχαμε. Όπως είπα και πριν, πρέπει να σεβόμαστε τον εαυτό μας, να παίζουμε για τον Ολυμπιακό, να παίζουμε ως Ολυμπιακός και να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Πρέπει ακόμη να προσπαθήσουμε τώρα να βελτιωθούμε και να συνεχίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ