Βεζένκοφ: «Έχουμε ευθύνες»

Βεζένκοφ: «Έχουμε ευθύνες»

Ο Σάσα Βεζένκοφ έκανε έναν μίνι απολογισμό της χρονιάς.

Έναν μίνι απολογισμό της πορείας του Ολυμπιακού έκανε ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος στάθηκε στην άσχημη περίοδο του Ιανουαρίου, εκεί που οι ερυθρόλευκοι έχασαν επί της ουσίας τον δρόμο της πρόκρισης.

Ο Βεζένκοφ τόνισε πως θα πρέπει όλοι να δουν τις ευθύνες τους και την επόμενη σεζόν να διορθώσουν τα λάθη τους.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν παίξαμε αυτό που μπορούσαμε, αυτό που δείξαμε στην Βαλένθια, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια ομάδα που στοχεύει επιθέσεις και στόχευσε στις αδυναμίες μας, δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι και η Ρεάλ έκανε μια επαγγελματική νίκη.

Όποιος βλέπει μπάσκετ ξέρει ότι η Ρεάλ με τον Καμπάτσο ήταν μια εντελώς διαφορετική ομάδα μέσα στο παρκέ, τώρα στοχεύουν μέσα στο καλάθι, εμείς δεν καταφέραμε επιθετικά να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι.

Νιώθω καλά, γνωρίζω το παιχνίδι του Γιώργου είναι η 3η χρονιά που είμαστε μαζί και ήταν μια απόφαση του προπονητή να καλύψω την θέση 3 και εγώ έκανα ότι καλύτερο μπορώ.

Προσπαθώ δεν είναι η φυσική μου θέση, να προσπαθώ να ανταπεξέλθω σε αυτόν τον ρόλο αλλά όταν το κάνει ο προπονητής μας έχει κάποιο λόγο όπως αλλαγές σε όλα τα μαρκαρίσματα.

Νιώθω πικρία, λέγαμε στην αρχή της σεζόν να μην φτάσουμε σε αυτό το σημείο δηλαδή να μιλάμε για κακές ήττες και για κάποιο κακό διάστημα, αν δεν υπήρχε αυτό θα είχαμε τις ελπίδες αν δεν υπήρχε το κακό διάστημα μέσα στον Γενάρη.

Το πιο σημαντικό είναι να διεκδικείς τίτλους και προκρίσεις σίγουρα μια περίεργη χρονιά έχουμε σίγουρα ευθύνες πρέπει να πεισμώσουμε και να δούμε τι έφταιξε και την επόμενη χρονιά να το διορθώσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ