Αστάκχοφ : «Ελπίζουμε να προλάβει Παναθηναϊκό ο Σβεντ»

Αστάκχοφ : «Ελπίζουμε να προλάβει Παναθηναϊκό ο Σβεντ»

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Χίμκι, Πάβελ Αστάκχοφ, μίλησε για τον Αλεξέι Σβέντ σε συνέντευξη του και εξέφρασε την ελπίδα του ότι ο Ρώσος γκαρντ θα προλάβει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (23/2, 19:00).

Ο τραυματισμός του Αλεξέι Σβεντ έχει δημιουργήσει έναν μεγάλο «πονοκέφαλο» στον Γιώργο Μπαρτζώκα, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό για την Ευρωλίγκα.

Ο Ρώσος γκαρντ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον αστράγαλο και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας παραμένει αμφίβολη, με τον τζένεραλ μάνατζερ της Χίμκι, Πάβελ Αστάκχοφ να ρωτάται σε συνέντευξη του για την κατάσταση του 26χρονου παίκτη.

«Οι γιατροί συνέστησαν στον Αλεξέι μερικές ημέρες ξεκούρασης μέχρι να αρχίσει να προπονείται ξανά. Έδω κι αρκετό καιρό παραπονιέται για πόνο στον αστράγαλο. Μάλιστα, εξαιτίας του πόνου, έχασε σχεδόν όλη την τελευταία περίοδο στο ματς με τη Ζενίτ. Γι’ αυτό δεν έπαιξε στο All Star Game.

Ελπίζουμε όμως πως θα προλάβει να ξεκουραστεί και να είναι έτοιμος για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να νικήσουμε» απάντησε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ