Ολυμπιακός: «Χάντερ και Λαντέιλ στη λίστα του Μπαρτζώκα» (vids)

Ολυμπιακός: «Χάντερ και Λαντέιλ στη λίστα του Μπαρτζώκα» (vids)

Οι δύο παίκτες είναι υποψήφιοι για να αντικαταστήσουν τον Οκτάβιους Έλις.

Με τη σεζόν για τον Ολυμπιακό να έχει ουσιαστικά τελειώσει, ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξετάζει παίκτες για την επάνδρωση του ρόστερ το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το ιταλικό podcast «Backdoor Podcast», ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» τσεκάρει δύο παίκτες για τη θέση του σέντερ, ώστε να αντικαταστήσει τον Οκτάβιους Έλις ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει. Ο ένας είναι ο Βινς Χάντερ και ο άλλος ο Τζοκ Λαντέιλ.

Ο Λαντέιλ έχει ύψος 2.11μ., είναι 25 ετών και ανήκει στην Μέλμπουρν Γιουνάιτεντ στην Αυστραλία. Είχε αγωνιστεί στη Ζαλγκίρις Κάουνας και είχε μέσο όρο 11 πόντους και 4,3 ριμπάουντ στη Euroleague, αλλά το καλοκαίρι ήθελε να ψάξει συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Η αναμονή του δεν δικαιώθηκε και ο Λαντέιλ βρέθηκε στην Αυστραλία για να μην ξεμείνει ανενεργός.

Ο Χάντερ έχει ύψος 2,03μ., είναι 26 ετών και έχει συμβόλαιο με την ιταλική Βίρτους Μπολόνια. Ο Αμερικανός έχει αγωνιστεί στη χώρα μας με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, στο Eurocup έχει καλά νούμερο με 9,6 πόντους, 4,6 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ κατά μέσο όρο. Ο Χάντερ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και δελεάζεται να ξαναπαίξει στη Euroleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ