Κάτας: «Να είμαστε συνεπείς στην απόδοση μας»

Κάτας: «Να είμαστε συνεπείς στην απόδοση μας»

Ο Όντεντ Κάτας μίλησε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Ζαλγκίρις Κάουνας.

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στη Euroleague και εναντίον της Ζαλγκίρις Κάουνας θέλει να δώσει συνέχεια στην εμφάνιση του κόντρα στην Αρμάνι. Αυτό επισήμανε και ο Όντεντ Κάτας.

Οι δηλώσεις του Όντεντ Κάτας:

Για το μομέντουμ από τη νίκη κόντρα στην Αρμάνι: «Ήταν μία καλή νίκη για εμάς, ειδικά με τον τρόπο που αυτή ήρθε. Πρέπει όμως να είμαστε συνεπείς. Να μάθουμε από αυτό και να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Δεν πρέπει να ξεκινάμε έτσι τα παιχνίδια, ειδικά στην άμυνα. Ελπίζω να ξεκινήσουμε το ματς αύριο (8/4) με τον τρόπο που τελειώσαμε το παιχνίδι με την Αρμάνι».

Για την Ζαλγκίρις: «Όλες οι ομάδες στην Euroleague παλεύουν. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε και αυτό το ματς σαν ομάδα, να βοηθήσουμε παιδιά που θέλουν χρόνο συμμετοχής. Δεν είναι το πιο σημαντικό ματς για εμάς, αλλά πάντα θέλουμε να παίζουμε καλά».

Για τα «κλειδιά» των δύο ομάδων: «Ο Λεκαβίτσιους, ο Ουόκαπ, ο Γκριγκόνις… Είναι επιθετικοί γκαρντ και στις δύο πλευρές του παρκέ. Πρέπει να τους περιορίσουμε. Παίζουν σε υψηλό τέμπο, αλλά εμείς έχουμε πλεονέκτημα στο μέγεθος και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Κάποιες φορές στο παρελθόν δεν το κάναμε, αλλά τώρα είναι ακόμα μία καλή ευκαιρία να μάθουμε πως να το χρησιμοποιούμε στην επίθεση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ