Σίλερ : «Ομάδα με πολλή ποιότητα ο Παναθηναϊκός»

Σίλερ : «Ομάδα με πολλή ποιότητα ο Παναθηναϊκός»

Ο Μάρτιν Σίλερ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι οι πράσινοι είναι μια ομάδα με πολλή ποιότητα.

Ο Μάρτιν Σίλερ σχολίασε την προσεχή αναμέτρηση της Ζαλγκίρις με τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως οι πράσινοι είναι μια ομάδα με πολλή ποιότητα και με μεγάλα μεγέθη.

Ακόμα, ο τεχνικός της Ζαλγκίρις στις δηλώσεις του εν όψει της αναμέτρησης του συνόλου του με τους «πρασίνους» την Πέμπτη (8/4, 20:00) για την 34η αγωνιστική της EuroLeague στάθηκε και στην προσθήκη του Μάριο Χεζόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Παναθηναϊκός έχει άλλα τρία ματς και για μας αυτό είναι το τελευταίο. Οι αντίπαλοί μας έχουν μια ομάδα με μεγάλα μεγέθη και πολλή ποιότητα. Σε κάθε θέση έχουν μεγαλύτερα κορμιά από τις άλλες ομάδες κι αυτό είναι το πλεονέκτημά τους. Εμείς θα έχουμε κάποιες απουσίες, αλλά θα πρέπει να ανταπεξέλθουμε.

Με την προσθήκη του Χεζόνια ο Παναθηναϊκός απέκτησε ένα ακόμη όπλο στην επίθεση, μετά τον Νέντοβιτς. Η ικανότητα στο σκοράρισμα είναι σημαντική και ο Παναθηναϊκός έχει δύο παίκτες που έχουν από 16 πόντους μέσο όρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ