Πολλά προβλήματα ενόψει Παναθηναϊκού για τη Ζάλγκιρις

Πολλά προβλήματα ενόψει Παναθηναϊκού για τη Ζάλγκιρις

Η Ζάλγκιρις Κάουνας θα παραταχθεί με πολλά προβλήματα απέναντι στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Μάρτιν Σίλερ δεν υπολογίζει σε τρεις παίκτες, ενώ αμφίβολος είναι ακόμα ένας.

Η Ζάλγκιρις Κάουνας υποδέχεται τον Παναθηναϊκό αύριο Πέμπτη (8/4, 20:00) στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου στη Eurolegue.

Οι Λιοθουανοί αναμένεται να παραταχθούν απέναντι στους «πράσινους» με πολλές απουσίες καθώς ο Μάρτιν Σίλερ δεν θα έχει στη διάθεση του τρεις παίκτες, ενώ ένας ακόμα είναι αμφίβολος.

Συγκεκριμένα, ο Αυστριακός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Όγκουστιν Ρούμπιτ και Νάιτζελ Χέιζ, οι οποίοι βρέθηκαν πριν από λίγες μέρες θετικοί στον κορωνοϊό και δεν θα πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Ακόμη, εκτός είναι και ο Αρτούρας Μιλάκνις, με τον 34χρονο γκαρντ να αναμένεται να απουσιάσει από τα παιχνίδια της Ζάλγκιρις για τον επόμενο περίπου έναν μήνα.

Τέλος, αμφίβολος είναι και ο Ζοφρεΐ Λοβέρν. Ο Γάλλος σέντερ ταλαιπωρείται από κάποιες ενοχλήσεις στη μέση και δεν είναι ακόμα σίγουρο αν θα μπορέσει να ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ