Κιμ Τιλί, η επιστροφή!

Κιμ Τιλί, η επιστροφή!

Ο Κιμ Τιλί ετοιμάζεται για τη μεγάλη του επιστροφή και αναμένεται να έχει χρόνο συμμετοχής κόντρα στη Βαλένθια την Πέμπτη (22/02).

Ήταν αρχές Οκτώβρη όταν λίγο πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπασκόνια, ο Κιμ Τιλί τραυματίστηκε στους προσαγωγούς σε μια προσπάθεια για κάρφωμα έχοντας προλάβει να αγωνιστεί μόνο σε δύο επίσημα παιχνίδια κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΓΣΛ Φάρου. Απόσπαση του τένοντα μακρού προσαγωγού από την έκφυσή του, ήταν η διάγνωση για τον άτυχο άσο. Τέσσερις μήνες μετά, ετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή στα παρκέ…

Εν μέσω γκρίνιας ένεκα του χαμένου τελικού κόντρα στην ΑΕΚ αλλά και μεταγραφικών σχεδίων ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα και Euroleague, ο Ολυμπιακός έχει ένα πολύ καλό λόγο για να χαμογελάει καθώς ο Γάλλος φόργουορντ, Κιμ Τιλί, ετοιμάζεται να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα και να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ματς της Πέμπτης (22/02) κόντρα στη Βαλένθια με τον κόουτς Γιάννη Σφαιρόπουλο να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του συμπεριλαμβανομένου και του Κιμ Τιλί ο οποίος εδώ και ημέρες βγάζει όλο το πρόγραμμα της προπόνησης μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Μάλιστα αναμένεται να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής κόντρα στη Βαλένθια. Βέβαια πρέπει να καταστήσουμε σαφές ότι όσον αφορά την αγωνιστική ετοιμότητα και το ρυθμό δεν θα είναι 100% έτοιμος. Θα χρειαστεί όπως είναι φυσικό να πάρει κάποια παιχνίδια στα πόδια του για να πιάσει το μάξιμουμ της απόδοσής του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ