Σάρας καλεί Παπαπέτρου!

Σάρας καλεί Παπαπέτρου!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, η Μπαρτσελόνα έχει στη λίστα της τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη κάνει την πρώτη επαφή με τον Ιωάννη Παπαπέτρου, σε ένα από τα θέματα που θα τον απασχολήσουν πολύ έντονα το επόμενο διάστημα. Ο Όντεντ Κάτας σε πρόσφατη συνέντευξή του είπε πως θα ήθελε να διατηρήσει στο ρόστερ και τους τέσσερις τα συμβόλαια των οποίων τελειώνουν (Παπαπέτρου, Νέντοβιτς, Χεζόνια, Μήτογλου), αλλά ήδη οι… σειρήνες για τους παίκτες έχουν αρχίσει να ακούγονται.

Και για τον Ιωάννη Παπαπέτρου υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από πολλές ομάδες, με την Εφές να είναι μία απ’ αυτές σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα στην Τουρκία. Αλλά δεν είναι η μόνη. Πληροφορίες από την Ισπανία λένε πως ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει ψηλά στη λίστα του το όνομα του αρχηγού του Παναθηναϊκού για να τον πάρει το καλοκαίρι στην Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η Μπάρτσα είναι διατεθειμένη να φτάσει τα οικονομικά θέλω του παίκτη και να του προσφέρουν συμβόλαιο κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ που είναι οι απαιτήσεις του.

Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός ναι μεν προχώρησε στις πρώτες επαφές με τον παίκτη, πλην όμως φαίνεται να υπάρχει μια καταρχήν διαφορά στο οικονομικό.

Αν, πάντως, το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα πάρει επίσημη μορφή, τότε ο Παναθηναϊκός θα βρει απέναντί του έναν από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές που θα μπορούσε να έχει. Τόσο από οικονομικής πλευράς, όσο και από πλευράς προοπτικής, με την Μπάρτσα να χτίζει κάθε καλοκαίρι ολοένα και καλύτερη ομάδα προκειμένου να κυριαρχήσει στο ευρωπαϊκό στερέωμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ