Για το γόητρο ο Παναθηναϊκός, παίζει τα… ρέστα της η Ζενίτ

Για το γόητρο ο Παναθηναϊκός, παίζει τα… ρέστα της η Ζενίτ

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τη Ζενίτ στη Ρωσία με στόχο μια μεγάλη νίκη, ενώ από την άλλη η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ «καίγεται» προκειμένου να είναι αυτή που θα πάρει την πρόκριση στα play off αντί της Βαλένθια.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε τη Ζενίτ στη Ρωσία για την εξ αναβολής αναμέτρηση της Euroleague και θέλει μαζί με το ματς της Τετάρτης με την ΤΣΣΚΑ να κλείσει τη φετινή σεζόν στη διοργάνωση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι πράσινοι θα αγωνιστούν για το γόητρο και την ιστορία τους, χωρίς βαθμολογικό κίνητρο κόντρα σε μια ομάδα που «καίγεται» για νίκη, αφού ειδάλλως μένει εκτός οκτάδας.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ προκρίνεται στα playoffs μόνο με νίκη, η οποία μάλιστα θα τη φέρει στην 8η θέση και πάνω στην Μπαρτσελόνα με μειονέκτημα έδρας. Αν δεν κερδίσει τότε τη θέση της θα πάρει η Βαλένθια.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Όντεντ Κάτας έχει αρκετά προβλήματα, καθώς δεν υπολογίζει στους Μάριο Χεζόνια και Σέλβιν Μακ, που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, ενώ από την άλλη για τη Ζενίτ θα λείψει ο Ταρίκ Μπλακ. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία), Πιότρ Παστούσιακ (Πολωνία) και Ρόμπερτ Βικλίτσκι (Τσεχία).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ