Ιτούδης : «Συγκεντρωμένοι και με κίνητρο κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Ιτούδης : «Συγκεντρωμένοι και με κίνητρο κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για το παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Παναθηναϊκό και το πως θα το αντιμετωπίσει η ομάδα του.

Για το εξ αναβολής παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Παναθηναϊκό (14/4, 20:00) μίλησε ο Δημήτρης Ιτούδης και αναφέρθηκε στο πως θα το αντιμετωπίσει η ομάδα του αφού δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Όσα είπε ο Ιτούδης:

«Η βαθμολογία έχει ήδη διαμορφωθεί. Έχουμε εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό, καθώς θα έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση. Τώρα, θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε πάνω σε αυτά που δοκιμάζουμε, ενώ προσπαθούμε να κερδίσουμε χρόνο, καθώς δίνουμε συνεχώς ματς. Τα playoffs ξεκινούν σε λίγες ημέρες και έχουμε και ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας για τη VTB League. Οπότε, αυτοί είναι οι βασικοί μας στόχοι. Ωστόσο, θα είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και με κίνητρο απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο.

Μετά την αλλαγή προπονητή, ο Παναθηναϊκός χρησιμοποιεί ψηλές πεντάδες, με τον Παπαπέτρου στο “2”, ενώ παίζουν ζώνη και άμυνα με αλλαγές. Είναι μία καλή ομάδα στο ριμπάουντ. Είμαστε οι πρώτοι στα επιθετικά ριμπάουντ και εκείνοι είναι δεύτεροι. Παίρνουν πολλούς πόντους από αυτό, καθώς έχουν αρκετό μέγεθος. Και δεν έχουν τίποτα να χάσουν: Όλα έχουν να κάνουν με την υπερηφάνεια και ένα καλό φινάλε στην κανονική περίοδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ