Παπαπέτρου : «Δεν υπάρχει αδιαφορία στον Παναθηναϊκό»

Παπαπέτρου : «Δεν υπάρχει αδιαφορία στον Παναθηναϊκό»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για το τελευταίο ματς του Παναθηναϊκού στη Euroleague κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (14/4), τονίζοντας πως δεν υπάρχει αδιαφορία στη νοοτροπία και την ιστορία του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει τις φετινές του υποχρεώσεις στη Euroleague αντιμετωπίζοντας την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (14/4), με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να ξεκαθαρίζει πως η λέξη «αδιαφορία» δεν υπάρχει στην νοοτροπία και την ιστορία του Παναθηναϊκού.

Μεταξύ άλλων, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δήλωσε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν δικαιολογίες για κάποιο αρνητικό αποτέλεσμα, ενώ τόνισε πως στόχος για την ομάδα είναι η συσπείρωση και να παρουσιαστεί καλύτερη στο ματς με την ομάδα του Ιτούδη.

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού:

Για το πρόγραμμα των πρωταθλητών Ελλάδας και την καταπόνηση: «Είναι περίεργο, είναι μια περίεργη περίοδος από πλευράς πολλών αγώνων, περίεργα ταξίδια πολύ καταπόνηση για όλη την ομάδα, δεν προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε δικαιολογίες για κανένα αποτέλεσμα θετικό ή αρνητικό οπότε σίγουρα νομίζω ότι υπάρχει μια καταπόνηση αυτό είναι λογικό αλλά νομίζω ότι είμαστε καλά και πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι για αύριο».

Για την ήττα από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και την εικόνα του «τριφυλλιού»: «Δεχτήκαμε 25 πόντους στα τελευταία πέντε λεπτά του παιχνιδιού αν δεν απατώμαι, κάτι τέτοιο, είναι λίγο πλασματικό το αποτέλεσμα αδικεί λίγο την γενική προσπάθεια και την γενική εικόνα, όχι ότι θα πω πως είμαστε ευχαριστημένοι από την γενική εικόνα αλλά νομίζω ότι ήταν ένα παιχνίδι που κάπως αδικεί το τελικό σκορ την εικόνα.

Από εκεί και πέρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τον τρόπο που παίξαμε σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το να διεκδικούμε απλά παιχνίδια και να τα χάνουμε σκοπός είναι να κερδίζουμε παιχνίδια και νομίζω για αυτό θέλουμε να συσπειρωθούμε και να έχουμε μια καλύτερη εικόνα αύριο».

Για το αν υπάρχει αδιαφορία στην ομάδα: «Όχι δεν υπάρχει αυτό, δεν υπάρχει αυτό στην δική μας την ομάδα, δεν υπάρχει στην νοοτροπία του συλλόγου, δεν υπάρχει αυτό στην ιστορία του συλλόγου, γενικότερα για όλους τους ανθρώπους που είμαστε εδώ και αντιπροσωπεύουμε τον σύλλογο. Προφανώς και υπάρχουν κακές ήττες, υπάρχουν μεγάλες νίκες και το αντίστοιχο, αυτά τα πράγματα είναι μέσα στον αθλητισμό.

Από εκεί και πέρα σίγουρα δεν είναι εντάξει το να χάνουμε έτσι, σίγουρα δεν είμαστε χαρούμενοι και δεν γυρνάμε πίσω στο ξενοδοχείο και στο σπίτι μας και να είμαστε χαρούμενοι και είμαι σίγουρος πως ο καθένας μέσα στην ομάδα δουλεύει και τον ενδιαφέρει και αυτό το λέω με σιγουριά το να κερδίζει η ομάδα και να μην χάνει με τέτοιες εικόνες οπότε σίγουρα αυτό το κομμάτι δεν ισχύει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ