Επιτέλους… τέλος για τον Παναθηναϊκό στη Μόσχα

Επιτέλους… τέλος για τον Παναθηναϊκό στη Μόσχα

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει σήμερα τις υποχρεώσεις του στη φετινή Euroleague κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, ρίχνοντας αυλαία στη χειρότερη σεζόν της ιστορίας του στη διοργάνωση

O Παναθηναϊκός κοντράρεται με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα για την εξ αναβολής 25η αγωνιστική της Euroleague και ολοκληρώνει το φετινό… μαρτύριο στη διοργάνωση, στη χειρότερη σεζόν της ιστορίας του. Οι πράσινοι δυο μέρες μετά τον διασυρμό από τη Ζενίτ στη Ρωσία θα τερματίσουν 15οι ότι και αν συμβεί απόψε, σε ένα ματς πολύ δυσκολότερο τυπικά από της περασμένης Δευτέρας, όπου γνώρισαν ταπεινωτική ήττα με 112-83.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Όντεντ Κάτας δεν υπολογίζει στον Μάριο Χεζόνια, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ επιστρέφει ο Σέλβιν Μακ, που δεν αγωνίστηκε κόντρα στην ομάδα του Πασκουάλ. Από την άλλη, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επικράτησε 88-70 της Βιλερμπάν την Πέμπτη (8/4) και πανηγύρισε την 5η σερί νίκη της, ενώ έχει ρεκόρ 23-10 στη διοργάνωση και έχει ήδη τερματίσει στη δεύτερη θέση.

Η ομάδα του Ιτούδη βλέπει το ματς με τον Παναθηναϊκό ως μια καλή πρόβα για τα ματς με τη Φενέρ για τα playoffs, ενώ ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει στον Μάικ Τζέιμς, που τέθηκε εκτός λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, αλλά και στους τραυματίες Νίκολα Μιλουτίνοφ και Τζόελ Μπολομπόι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ