Ιτούδης : «Ήταν μία καλή προπόνηση για εμάς»

Ιτούδης : «Ήταν μία καλή προπόνηση για εμάς»

Ο Δημήτρης Ιτούδης στάθηκε στη δυνατότητα που είχε να δοκιμάσει σχήματα στο παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Παναθηναϊκό.

Τη δυνατότητα να δοκιμάσει σχήματα εν όψει των Play Off της Euroleague είχε ο Δημήτρης Ιτούδης και το επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επί του Παναθηναϊκού.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ιτούδη:

«Είναι μεγάλος ο αριθμός των νικών, με τον οποίο κλείνουμε την κανονική περίοδο. Είχαμε συγκέντρωση και διψήφιες διαφορές σχεδόν σε όλο το παιχνίδι. Ήταν ένα μια καλή προπόνηση για εμάς, κόντρα σε διάφορες άμυνες του Παναθηναϊκού, με όλο το σεβασμό στη διοργάνωση και στον αντίπαλο, που μας έβαλε δύσκολα.

Τα διαβάσαμε όλα, σουτάραμε καλά και είχαμε καλά ποσοστά. Δώσαμε 24 ασίστ. Ο Παναθηναϊκός έβαλε κάποια μεγάλα σουτ στο τέλος, αλλά ήμασταν εκεί. Υπήρχε διαφορετικό κίνητρο, αλλά παίξαμε για την τιμή μας και οι δύο ομάδες.

Για εμάς ήταν το τελευταίο παιχνίδι σε αυτό το γήπεδο και έπρεπε να δείξουμε μεγάλο σεβασμό. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε δεύτεροι με το ίδιο ρεκόρ με τη Μπαρτσελόνα. Είχαμε πολλά προβλήματα, πολλούς τραυματισμούς. Είμαστε έτοιμοι για την επόμενη φάση, ελπίζουμε να έχουμε περισσότερους παίκτες. Έχουμε μεγάλο κίνητρο στα πλέι οφ. Είμαστε ενθουσιασμένοι, ξέρουμε ότι θα είναι σκληρά και δύσκολα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ