Ολυμπιακός : Ο μεγάλος αντίπαλος για τον Λαντέιλ (vid)

Ολυμπιακός : Ο μεγάλος αντίπαλος για τον Λαντέιλ (vid)

Ο Ολυμπιακός έκανε την πρώτη κίνηση με την πρόταση στον θηριώδη Αυστραλό σέντερ ξέροντας όμως ότι έχει μεγάλο ανταγωνισμό

Το παζλ του νέου Ολυμπιακού θέλει να αρχίσει να συμπληρώνει όσο πιο γρήγορα γίνεται ο Γιώργος Μπαρτζώκας με το πλάνο που έχουν καταρτίσει μαζί με τους αδελφούς Αγγελόπουλους να τίθεται σε εφαρμογή. Ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Τζοκ Λαντέιλ ελπίζοντας πως θα μπορέσει να τον δελεάσει και να τον κλείσει γρήγορα για την επόμενη χρονιά. Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πολύ καλά πως η υπόθεση του 25χρονου Αυστραλού σέντερ μόνο εύκολη δεν είναι καθώς υπάρχει στη μέση το ΝΒΑ.

Ο Λαντέιλ θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ και αυτό βεβαίως όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό αποτελεί από μόνο του ένα μεγάλο εμπόδιο. Στόχος του Ολυμπιακού είναι με την πρόταση που του κατέθεσε άμεσα να του δείξει πόσο πολύ τον θέλει και να τον κάνει να αφήσει στην άκρη, για τώρα τουλάχιστον, την προοπτική του ΝΒΑ δοκιμάζοντας την επιστροφή στην Ευρωλίγκα με τα ερυθρόλευκα.

Ο Αυστραλός σέντερ ύψους 2.11 έχει άλλωστε εμπειρίες από το ευρωπαικό μπάσκετ, αρχικά με την Παρτιζάν στο Eurocup τη σεζόν 2018-19, ενώ πέρυσι τον είδαμε σε 25 ματς της Ζαλγκίρις Κάουνας στην Ευρωλίγκα με καλά ποσοστά, 11 πόντους και 4,4 ριμπάουντ.

Όταν άφησε την Ζαλγκίρις ο Λάντειλ προσπάθησε να βρει ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ ενώ και πρόσφατα, όπου αγωνίζεται στην πατρίδα του με την Μέλμπουρν Γιουνάιτεντ επανέλαβε πως η προτεραιότητα του είναι το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Θα καταφέρει ο Ολυμπιακός να τον πείσει πως το καλύτερο για την καριέρα του είναι να φορέσει τα ερυθρόλευκα αφήνοντας για λίγο ακόμη στην άκρη το όνειρο του; Απαντήσεις σύντομα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ