Σίνγκλετον : «Περιμένω με ανυπομονησία το ντεμπούτο των Τζέιμς και Πέιν»

Σίνγκλετον : «Περιμένω με ανυπομονησία το ντεμπούτο των Τζέιμς και Πέιν»

Ανυπόμονος να δει εν δράσει τους νέους του συμπαίκτες δήλωσε ο Κρις Σίγκλετον, ενώ μίλησε και για το αυριανό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Χίμκι.

Ο Κρις Σίνγκλετον έκανε δηλώσεις προτού αναχωρήσει η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη Μόσχα για το ματς με τη Χίμκι στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Euroleague. Ο Αμερικανός φόργουορντ του τριφυλλιού μίλησε για το δύσκολο ματς με τους Ρώσους τονίζοντας ότι πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στον Αλεξέι Σβεντ.

Ακόμη, ο Σίνγκλετον δήλωσε ανυπόμονος για το ντεμπούτο των νέων του συμπαικτών, Μάικ Τζέιμς και Άντριαν Πέιν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σίνγκλετον:

Για το διάστημα της διακοπής: «Όλοι στην Euroleague θέλανε ξεκούραση. Είχαμε κάποια θέματα που θέλαμε να λύσουμε».

Για το ντεμπούτο των Μάικ Τζέιμς και Άντριαν Πέιν: «Περιμένω με ανυπομονησία να δούμε πως θα μπουν στην ομάδα. Έχουν τα χαρακτηριστικά τους και περιμένουμε να προσαρμοστούν. Θέλουμε να δούμε πως θα είναι η ομάδα και πως θα παίξει στο παρκέ».

Όσο για τον Σβεντ και την ατμόσφαιρα στην έδρα της Χίμκι: «Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον Σβεντ και να βγάλουμε το πλάνο μας. Πρέπει να φέρουμε τη δική μας ενέργεια στο παρκέ και να πάρουμε τη νίκη. Δεν έχει καμία σχέση η ατμόσφαιρα που κάνουν οι δικοί μας φίλοι με αυτή της Χίμκι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ