Μπαρτζώκας : Φαίνεται πως ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα Final 4 φέτος

Μπαρτζώκας : Φαίνεται πως ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα Final 4 φέτος

Ομάδα Final 4 χαρακτήρισε τη φετινή του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Μπαρτζώκας, επισημαίνοντας πως με την απόκτηση των Τζέιμς - Πέιν πρόσθεσαν ποιότητα και αθλητικότητα. «Ετοιμαστήκαμε καλά, κίνητρο το τι έγινε στο ΟΑΚΑ», είπε ο Τζένκινς.

Η Χίμκι φιλοξενεί αύριο το απόγευμα (23/2, 19:0) τον Παναθηναϊκό στη Μόσχα και θέλει νίκη για να τον «πιάσει» στη βαθμολογία (13-9 έναντι 14-8). Μιλώντας ενόψει της αναμέτρησης, ο Γιώργος Μπαρτζώκας χαρακτήρισε ομάδα Final 4 τη φετινή του Παναθηναϊκού, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στα τελευταία μετεγγραφικά αποκτήματα, Μάικ Τζέιμς και Έιντριαν Πέιν. «Ετοιμαστήκαμε καλά, κίνητρο το τι έγινε στο ΟΑΚΑ», είπε ο Τζένκινς.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα: «Φαίνεται πως ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα Final 4 φέτος. Επίσης, πρόσθεσαν δύο παίκτες, τον Μάικ Τζέιμς και τον Έιντριαν Πέιν. Επομένως, πρόσθεσαν ποιότητα και αθλητικότητα. Τώρα έχουν μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ τους. Αρχικά, πρέπει να καταλάβουμε τι είδους ομάδα έχουν και πως θέλουν να παίξουν. Για εμένα, είναι σημαντικό πως ο Καλάθης είναι ο καλύτερος δημιουργός της EuroLeague με 8.5 ασίστ ανά παιχνίδι. Βελτιώνει το παιχνίδι του καθενός. Φυσικά, θα είναι μία ειδική κατάσταση το πως θα τον αντιμετωπίσουμε στην άμυνα. Από εκεί και πέρα έχουν διαφορετικούς παίκτες. Τα έχουν όλα αυτή τη στιγμή. Είναι σημαντικό παιχνίδι, επειδή παίζουμε στην έδρα μας. Θα έλεγε πως είναι κομβικής σημασίας ματς. Πρέπει να παίξουμε σκληρά, αν θέλουμε να τα καταφέρουμε».

Οι δηλώσεις του Τσαρλς Τζένκινς: «Ως ομάδα, είχαμε μία καλή εβδομάδα παραγωγικής προπόνησης κι ετοιμαστήκαμε όπως πρέπει γι’ αυτό το σημαντικό παιχνίδι. Παίζουν καλά. Δεν ξεχνάμε τι έγινε στο ΟΑΚΑ (σ.σ. ήττα με 65-93 για τη Χίμκι). Νομίζω πως αυτό αποτελεί κίνητρο για όλους μας, να αποδείξουμε πρώτα στους εαυτούς μας ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα σε μία ομάδα όπως αυτή. Θέλω να πω ότι έχουμε ήδη σημαντικές νίκες, ωστόσο εκεί μας νίκησαν πολύ άνετα. Γι’ αυτό πιστεύω πως είναι μία σπουδαία ευκαιρία για τον καθένα ξεχωριστά να δείξουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε απέναντι στις καλύτερες ομάδες της EuroLeague. Πρέπει να προσπαθήσουμε για το καλύτερο και να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ