Παπαδόπουλος : «Ήθελα τον Γιασικεβίτσιους προπονητή στον Παναθηναϊκό το 2012»

Παπαδόπουλος : «Ήθελα τον Γιασικεβίτσιους προπονητή στον Παναθηναϊκό το 2012»

Ο Μάνος Παπαδόπουλος σε συνέντευξη του μίλησε για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως ήθελε να τον κάνει προπονητή του Παναθηναϊκού το 2012.

Ο GM της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Μάνος Παπαδόπουλος, παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική και ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον Λιθουανό δημοσιογράφο, Ντονάτας Ουρμπόνας, με τον οποίο μίλησε για τις σχέσεις που έχει με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, αλλά και για την αγάπη του κόσμου προς τον προπονητή πλέον της Μπαρτσελόνα.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως μετά την αποχώρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς από τον Παναθηναϊκό, ήθελε πάρα πολύ να αναλάβει τη θέση του ως τεχνικός στου Πράσινους ο «Σάρας».

Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκανε ο Μάνος Παπαδόπουλος:

Για τον Γιασικεβίτσιους και την αποθέωση του κόσμου: «Ο Σάρας δεν είναι μόνο ένας καλός προπονητής κι ένας πρώην μπασκετμπολίστας. Είναι ένας εξαιρετικός φίλος. Ακόμα και τώρα, τα τελευταία χρόνια, έχω επαφή μαζί του ως φίλος. Ήταν πολύ χαρούμενος, αλλά είχε και μια ανησυχία γιατί τέτοια πράγματα δε συμβαίνουν συχνά σε παίκτες. Ξέρετε ο Σάρας είναι πολύ συναισθηματικός παίκτης και ο κόσμος τον αγαπούσε πριν έρθει στον Παναθηναϊκό. Ήταν όλη η ιστορία με τον Ολυμπιακό, οι φήμες… Ειχε ήδη αγαπήσει την Αθήνα, πριν καν ακουμπήσει τη μπάλα».

Για τις επιτυχίες εκείνης της ομάδας: «Ο Σάρας έδωσε την προσωπικότητα του στο σύλλογο. Είχαμε ήδη εξαιρετικούς χαρακτήρες, αλλά ήρθε ένας ακόμα ηγέτης. Δεν ήταν εύκολο να ελέγξουμε αυτούς τους χαρακτήρες και είμαι χαρούμενος που ήταν προπονητής τους, ο Ζέλικο. Όταν τελικά, καταφέραμε να ελέγξουμε την κατάσταση, νομίζω ότι το 2009 είχαμε την καλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα όλων των εποχών. Αν σου έγινα τώρα 100 εκατομμύρια ευρώ, δε θα μπορούσες να φτιάξεις μια τόσο καλή ομάδα» ειπε ο Παπαδόπουλος.

Για την επιθυμία του να τον κάνει προπονητή στον ΠΑΟ: «Η ιδέα είχε μπει πριν ένα χρόνο. Σε κάθε λεπτό, των τάιμ άουτ, έβλεπα πόσο καλά ξέρει το μπάσκετ ο Σάρας. Έβλεπε από πριν τις καταστάσεις στο παρκέ. Πάντα μιλούσε στα τάιμ άουτ με τους συμπαίκτες του. Τον παρακολουθούσα την τελευταία σεζόν και τον σκεφτόμουν από τη στιγμή που έφυγε ο Ζέλικο. Ήταν ακριβώς το ίδιο με τον Ζέλικο! Όταν έπαιζε στην Παρτιζάν, είχε μια πρόταση από νωρίς, για να αναλάβει προπονητής από καθηγητές, όπως ο Κιτσάνοβιτς και ο Ίβκοβιτς. Σκεφτόμουν κάτι ανάλογο και για τον Σάρας. Είχε σπουδαίο χαρακτήρα κι επίσης, όλοι στην Αθήνα τον αγαπούσαν πολύ. Μας ταίριαζε πολύ τότε η περίπτωση του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ