Γιασικεβίτσιους: «Τώρα θα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα»

Γιασικεβίτσιους: «Τώρα θα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα»

Το δικό του σύνθημα ανατροπής της σειράς έστειλε στους παίκτες του ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, μετά την ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Ζενίτ.

Με την πλάτη στον… τοίχο βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, καθώς οι «μπλαουγκράνα» ηττήθηκαν στον πρώτο αγώνα της σειράς με τη Ζενίτ και καλούνται να επιστρέψουν και να κάνουν την ανατροπή.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε μετά το τέλος της αναμέτησης και θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα ανατροπής στους παίκτες του.

«Θα πρέπει να επιδείξουμε πειθαρχία και να μην δώσουμε τίποτα στην αντίπαλό μας. Στα πλέι οφ, όταν παίζεις μπάσκετ υψηλού επιπέδου, η επίθεση είναι θέμα ταλέντου και θα πρέπει να αξιοποιήσουμε κάθε κατάσταση που θα δημιουργηθεί υπέρ μας.

Πρέπει να μειώσουμε τα λάθη, τομέας στον οποίον ήμασταν καλοί στο πρώτο παιχνίδι, με εξαίρεση στο 1ο δεκάλεπτο όταν υποπέσαμε σε πέντε. Η άμυνα είναι θέμα αφοσίωσης και θα πρέπει να ακολουθούμε τους κανόνες μας. Θα πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας, κάτι που δεν κάναμε στον πρώτο αγώνα… προφανώς.

Το πλάνο αγώνα δεν άλλαξε στο ημίχρονο, αφού δεν μπορείς να αλλάξεις το πλάνο αγώνα, όταν δεν το ακολουθείς. Δεν ξέρω αν το πλάνο μου ήταν καλό ή όχι. Περιμένω να παίξουμε, όπως κάναμε στο β΄ μέρος, αλλά τώρα είμαστε σε άσχημη θέση και θα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ