Μπάσιμο Θρύλου για Γιαμπουσέλε (vid)

Μπάσιμο Θρύλου για Γιαμπουσέλε (vid)

Ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε της Βιλερμπάν, που είχε κάνει σπουδαίο παιχνίδι στο ΣΕΦ, στο στόχαστρο του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της φροντ λάιν.

Θηρίο… Γιαμπουσέλε για τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με ξένα Μέσα. Οι ερυθρόλευκοι στοχεύουν στην ενίσχυση της φροντ λάιν με την απόκτηση του Γάλλου πάουερ φόργουορντ, ο οποίος… συστήθηκε φέτος στην Ευρωλίγκα με τη φανέλα της Βιλερμπάν.

Ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από τους Γάλλους και ήδη ο Ολυμπιακός τον έχει βάλει ψηλά στο μπλοκάκι του. Όπως και οι Φενέρμπαχτσε και Μακάμπι Τελ Αβίβ.

O Γιαμπουσέλε, που αγωνίστηκε στους Boston Celtics από το 2017 έως το 2019, είχε κάνει εκπληκτικό ματς απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ τη φετινή σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης των Σέλτικς μέτρησε 19 πόντους (4/5 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 2/6 βολές), 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 μπλοκς χωρίς λάθος σε 33′ συμμετοχής.

Και γενικά η παρουσία του στη φετινή Euroleague ήταν εξαιρετική, εξ ου και το ενδιαφέρον από πολλές ομάδες. Συγκεκριμένα είχε 11 πόντους μέσο όρο, με 52,8% στα δίποντα, 38,4 % στα τρίποντα και 71,4% στις βολές. Είχε 4,2 ριμπάουντ ανά αγώνα, 1,6 ασίστ, ενώ σε εφτά φετινά παιχνίδια ξεπέρασε τους 20 πόντους.

Αν πάντως επιβεβαιωθεί πως ο Ολυμπιακός πράγματι κινείται για τον Γιαμπουσέλε, τότε μιλάμε για αλλαγή μεταγραφικού σχεδιασμού. Διότι ο Γάλλος παίζει στη θέση «4» που θεωρητικά οι ερυθρόλευκοι είναι καλυμμένοι με τους Πρίντεζη, Βεζένκοφ και Ζαν Σαρλ και δεν έδειχναν να αναζητούν παίκτη για τη θέση αυτή. Μένει να φανεί κατά πόσο έχει βάση το συγκεκριμένο σενάριο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ