Μπαρτσελόνα : «Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά δεν πρέπει να κλαίμε» είπε ο Πέσιτς

Μπαρτσελόνα : «Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά δεν πρέπει να κλαίμε» είπε ο Πέσιτς

Όλοι στην Μπαρτσελόνα θα πρέπει ν' αφήσουν πίσω τη βαριά ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ευρωλίγκα, καθώς θα πρέπει να κοιτάξουν τη συνέχεια και πως θα επιστρέψουν στις νίκες, σύμφωνα με τον τεχνικό των Καταλανών, Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Η  βαριά ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ευρωλίγκα έφερε πίκρα και απογοήτευση στις τάξεις των φίλων της Μπαρτσελόνα, αλλά και στους ίδιους τους παίκτες.

Ωστόσο, θα πρέπει να αφήσουν πίσω τους αυτό το παιχνίδι και να κοιτάξουν τη συνέχεια οι Καταλανοί, προκειμένου να επιστρέψουν σύντομα και πάλι στις επιτυχίες, όπως τόνισε με δηλώσεις του και ο τεχνικός των Μπλαουγκράνα, Σβέτισλαβ Πέσιτς.

«Όταν παίζεις με τη Ρεάλ, είτε είναι η Ευρωλίγκα, είτε στο πρωτάθλημα, μία τέτοια ήττα φυσικά και φέρνει απογοήτευση, σε όλους. Από τον κόσμο, τους προπονητές, τους παίκτες… Αλλά, δεν κερδίζουμε κάτι με την απογοήτευση. Δεν πρέπει να κλαίμε. Στο Κύπελλο είχαμε τρία παιχνίδια, όπου κανείς δεν ήθελε να χάσει. Για μένα, ήταν σημαντικό να δω πως αντιδρά η ομάδα σε τέτοιες στιγμές. Δεν παίξαμε, όπως μπορούμε.

Επιτρέψαμε στη Ρεάλ να παίξει άνετα και δεν αυτό δεν πρέπει να το κάνεις, ειδικά όταν είναι γεμάτο το γήπεδο. Είχαμε ένα πλάνο και τονίσαμε ότι δεν πρέπει να αφήσουμε εύκολους πόντους. Δεν είναι η πρώτη φορά στη σεζόν που η ομάδα δεν κάνει φάουλ. Τα φάουλ είναι μέρος του παιχνιδιού. Εάν δεν μπορείς να κόψεις τον αντίπαλο, κάνε φάουλ. Και ποιος κάνει φάουλ; Ο παίκτης που παίζει άμυνα. Η Ρεάλ έπαιζε άνετα, όπου της επιτρέψαμε να πετύχει 30 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο. Έχουμε ακόμη επτά παιχνίδια στην Ευρωλίγκα και φυσικά θα πρέπει να παίξουμε για την υπερηφάνειά μας και να το πιέσουμε στα όρια. Τώρα, έχουμε ένα παιχνίδι στο Κάουνας, όπου εάν μιλήσουμε τότε η κατάστασή μας θα βελτιωθεί και είναι μία καλή ευκαιρία για εμάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ