Τελικοί σε Κωνσταντινούπολη, Μιλάνο και Βαρκελώνη για τρεις θέσεις στο Final 4

Τελικοί σε Κωνσταντινούπολη, Μιλάνο και Βαρκελώνη για τρεις θέσεις στο Final 4

Τρεις σειρές των πλέι οφ της Euroleague θα κριθούν σε πέμπτο παιχνίδι απόψε για πρώτη φορά στα χρονικά της διοργάνωσης. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των Game 5.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Euroleague, τρεις σειρές στα πλέι οφ της διοργάνωσης θα κριθούν σε πέμπτο ματς.

Με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να αποτελεί τη μοναδική ομάδα που έχει τσεκάρει το εισιτήριο για το Final 4 της Κολωνίας (28-30 Μαΐου), τα υπόλοιπα τρία θα δοθούν απόψε το βράδυ ανάμεσα σε Αναντολού Εφές – Ρεάλ Μαδρίτης, Αρμάνι Μιλάνο – Μπάγερν Μονάχου και Μπαρτσελόνα – Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Στο πρώτο χρονικά ματς, η Αναντολού Εφές θα υποδεχθεί στην Κωνσταντινούπολη τη Ρεάλ Μαδρίτης (19:45). Οι Μαδριλένοι θριαμβεύσαν πριν λίγες μέρες επί της Εφές, έφεραν τη σειρά στα ίσα και ταξιδεύουν στην Τουρκία για να διεκδικήσουν την πρόκριση στο Final 4.

Ο Πάμπλο Λάσο θα έχει στη διάθεσή του τον Έντι Ταβάρες, ο οποίος συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση των Ισπανών μετά το πρόβλημα τραυματισμού στον προσαγωγό του.

Στις 21:45, η Αρμάνι Μιλάνο φιλοξενεί τη Μπάγερν Μονάχου. Παρότι ήταν με την πλάτη στον τοίχο, οι Βαυαροί κατάφεραν να γυρίσουν το 2-0 και να στείλουν τη σειρά σε πέμπτο ματς, μεταφέροντας την πίεση στην ιταλική ομάδα.

Στο τελευταίο ματς της βραδιάς, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» τη Ζενίτ (21:45). Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έβαλε δύσκολα στους Καταλανούς, ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2, με την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να θέλει να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα της έδρας της και να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στο Final 4 της Κολωνίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

Αναντολού Εφές – Ρεάλ Μαδρίτης (19:45)
Αρμάνι Μιλάνο – Μπάγερν Μονάχου (21:45)
Μπαρτσελόνα – Ζενίτ (22:00)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ