Γιασικεβίτσιους: «Με έκανε καλύτερο προπονητή ο Πασκουάλ»

Γιασικεβίτσιους: «Με έκανε καλύτερο προπονητή ο Πασκουάλ»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για την πρόκριση της Μπαρτσελόνα επί της Ζενίτ, ενώ αναφέρθηκε με πολύ όμορφα λόγια στον Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά την πρόκριση της Μπαρτσελόνα στο Final Four συνεχάρη την Ζενίτ, μίλησε για την επίδραση του Τσάβι Πασκουάλ, ενώ έδειξε ότι έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες της Μπαρτσελόνα.

Ακόμα, ο Λιθουανός τεχνικός τόνισε ότι ο Πασκουάλ τον έκανε καλύτερο προπονητή μετά από αυτή την σειρά που κρίθηκε στο Game 5 της Βαρκελώνης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Με όλο μου σεβασμό, συγχαρητήρια στον Τσάβι Πασκουάλ και την Ζενίτ για αυτήν την καταπληκτική σεζόν, για μια καταπληκτική σειρά. Είπα στον Τσάβι μετά το παιχνίδι ότι για μένα, ως νέος προπονητής, ήταν πραγματικά εκπληκτικό να πάω στη σειρά εναντίον του και να μάθω και να βιώσω όλο αυτό. Με έκανε καλύτερο προπονητή.

Το σημαντικό για το παιχνίδι είναι ότι δείξαμε τελικά το πραγματικό μας πρόσωπο. Δείξαμε τη σοβαρότητά μας. Δεν ήταν τέλειο, δεν θα είναι ποτέ τέλειο. Ήταν απλώς ένα πολύ ωραίο συναίσθημα, όχι μόνο επειδή κερδίσαμε και προχωράμε, αλλά γιατί παίξαμε καλό, σοβαρό μπάσκετ. Πρέπει να καταλάβουμε γιατί δεν μπορούσαμε να το κάνουμε στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ