Αποκαλύψεις Δέδα: «Εφτασα κοντά στον Παναθηναϊκό, αλλά ο Βόβορας μάλλον φοβήθηκε…»

Αποκαλύψεις Δέδα: «Εφτασα κοντά στον Παναθηναϊκό, αλλά ο Βόβορας μάλλον φοβήθηκε…»

Στην αποκάλυψη πως έφτασε μία ανάσα πριν από τον Παναθηναϊκό προχώρησε ο Στέφανος Δέδας.

Μία ανάσα από το να επιστρέψει στην Ελλάδα για χάρη του Παναθηναϊκού φέρεται να βρέθηκε ο Στέφανος Δέδας. Ο προπονητής της Χάποελ Χολόν μίλησε για το γεγονός πως έφτασε μία ανάσα μακριά από το «τριφύλλι», για τη σχέση του με τον Γιώργο Σφαιρόπουλο, αλλά και για το περιστατικό με τον καμεραμάν στο παιχνίδι με την Νες Ζιόνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Sports.Walla.co.il:

Για το περιστατικό με τον κάμεραμαν: «Μετάνιωσα για αυτό που έγινε με την Νες Ζιόνα. Επικοινώνησα μετά το περιστατικό μαζί του και απολογήθηκα. Το θέμα είναι ότι μόλις αποβλήθηκα έπρεπε να αποχωρήσω από το γήπεδο και έδειχναν αυτό το σκηνικό για τρεις ημέρες. Τα ΜΜΕ του Ισραήλ προσπαθούν να κιτρινίσουν κάποια πράγματα περισσότερο και από τα ελληνικά ΜΜΕ».

Για το ποιο είναι το ελάττωμά του: «Είμαι πολύ συναισθηματικός. Όταν ήμουν προπονητής στην Μπαχτσασεχίρ, που είναι κολεγιακή ομάδα, κάποιες στιγμές περνούσα τα όρια και λάμβανα e-mail από το εκπαιδευτικό προσωπικό που μου έλεγε ότι πρέπει να είμαι παράδειγμα για τους φοιτητές. Δεν με δέχθηκαν όπως είμαι. Δεν μπορώ να κάνω όμως κάτι για αυτό. Αυτό είναι το… πακέτο μου. Προσπάθησε να πεις στον Αντρέα Τρινκιέρι «η ομάδα σου παίζει καλά, αλλά μην βγάλεις εκνευρισμό όταν προπονείς». Ξέρω ότι φωνάζω και είμαι δυναμικός, αλλά πάντα εξηγώ στους παίκτες μου ότι αυτό είναι μέρος του χαρακτήρα μου. Από την μία πλευρά τους δίνω ελευθερία στο παρκέ για να πάρω το καλύτερο από αυτούς και από την άλλη είμαι πολύ απαιτητικός και συναισθηματικός. Αυτό είναι το πακέτο που προσφέρω».

Για την πρόταση που είχε από τον Παναθηναϊκό: «Το περασμένο καλοκαίρι ήμασταν σε συζητήσεις και υπήρχε η ευκαιρία να εργαστώ ως βοηθός. Μπορούσα να σπάσω το συμβόλαιό μου (σ.σ υπάρχει σχετικός όρος που του δίνει το δικαίωμα να αποχωρήσει αν δεχθεί πρόταση να εργαστεί ως ασίσταντ σε ομάδα της EuroLeague), αλλά νομίζω ότι δίστασε ο Γιώργος Βόβορας. Είμαι χαρούμενος όμως που έμεινα, είτε κερδίσουμε κάποιον άλλο τίτλο είτε όχι, αφού θέλω να χτίσουμε ένα σύστημα που θα είναι δυνατό για χρόνια»

Για το αν έχει καλές σχέσεις με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο: «Είμαστε προπονητές σε αντίπαλες ομάδες και η Μακάμπι πιστεύει ότι μπορούμε να την κοιτάξουμε στα μάτια, κάτι που αυτόματα σηκώνει ένα τείχος ανάμεσά μας. Η Μακάμπι είναι η καλύτερη ομάδα στην χώρα και ξέρω ότι είμαστε αντίπαλοι, αφού είμαστε η ομάδα που την απειλεί περισσότερο. Σεβόμαστε ο ένας τον άλλο, αλλά δεν έχουμε καθημερινή επικοινωνία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ