«Σε συζητήσεις με τον Γιοκουμπάιτις η Μπαρτσελόνα»

«Σε συζητήσεις με τον Γιοκουμπάιτις η Μπαρτσελόνα»

Ο Γισικεβίτσιους προορίζει τον 20χρονο γκαρντ της Ζαλγκίρις για αντικαταστάτη του Μπολμάρο, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα μετακομίσει στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού μπάσκετ θέλει να κάνει δικό της η Μπαρτσελόνα, η οποία φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ρόκας Γιοκουμπάιτις.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας, οι Μπλαουγκράνα έχουν ξεχωρίσει τον 20χρονο γκαρντ της Ζαλγκίρις και θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους φέρεται να επιθυμεί την απόκτηση του Ρόκας Γιοκουμπάιτις, τον οποίο προορίζει για αντικαταστάτη του Λεάντρο Μπολμάρο, που όπως όλα δείχνουν στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την Βαρκελώνη, για να συνεχίσει την καριέρα του στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Η περίπτωση του 20χρονου γκαρντ, ωστόσο, δεν είναι καθόλου εύκολη, αφού για την απόκτησή του φέρεται να ενδιαφέρονται επίσης οι Ρεάλ Μαδρίτης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Αναντολού Εφές.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι για να τον αποκτήσει η Μπαρτσελόνα από την Ζαλγκίρις θα πρέπει να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιο του νεαρού γκαρντ με τη λιθουανική ομάδα.

Ο Γιοκουμπάιτις φέτος έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στην Euroleague, έχοντας 7 πόντους και 2.5 ασίστ σε 20 λεπτά κατά μέσο όρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ