«Πολύ δύσκολα θα γυρίσει στη Μπαρτσελόνα ο Πάνγκος»

«Πολύ δύσκολα θα γυρίσει στη Μπαρτσελόνα ο Πάνγκος»

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, οι πιθανότητες να γυρίσει ο Κέβιν Πάνγκος στη Μπαρτσελόνα είναι ελάχιστες, παρά τις προσπάθειες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να πείσει τον Καναδό.

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να έχει μπροστά της το Final Four της Euroleague, όπου θα αντιμετωπίσει την Αρμάνι Μιλάνο, και το ισπανικό πρωτάθλημα, όμως έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Οι «μπλαουγκράνα» έχουν στο στόχαστρο τους τον πόιντ γκαρντ της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Κέβιν Πάνγκος, και προσπαθούν να τον πείσουν να γυρίσει για μια δεύτερη θητεία στη Βαρκελώνη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Mundo Deportivo», ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει προσεγγίσει τον παίκτη, θέλοντας πετύχει την επιστροφή του Καναδού στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» και να συνεργαστούν ξανά, μετά την κοινή τους θητεία στη Ζάλγκιρις.

Όμως, σύμφωνα πάντα με τα ισπανικά ΜΜΕ, κάτι τέτοιο μοιάζει εξαιρετικά απίθανο να συμβεί. Ο Πάνγκος έχει δεχτεί πρόταση ανανέωσης για δύο έτη από τη Ζενίτ, και επιπλέον δεν δείχνει μεγάλο ενθουσιασμό ώστε να επιστρέψει στη Βαρκελώνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ