Ολυμπιακός: Φαβορί ο Ντόρσεϊ για τα γκαρντ, τι γίνεται με Λαντέιλ

Ολυμπιακός: Φαβορί ο Ντόρσεϊ για τα γκαρντ, τι γίνεται με Λαντέιλ

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο... φουλ τις μεταγραφικές του μηχανές εν όψει του καλοκαιριού.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό του για το ερχόμενο καλοκαίρι και οι μεταγραφικές μηχανές δουλεύουν στο… φουλ ώστε ο Μπαρτζώκας να έχει το συντομότερο δυνατό το ρόστερ που θέλει στα χέρια του. Και να δουλέψει από νωρίς πάνω σε αυτό.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν βάλει υψηλούς στόχους εν όψει του καλοκαιρινού παζαριού, με ό,τι αυτό συνεπάγεται όσον αφορά τη δυσκολία της υλοποίησής τους, ενώ την ίδια ώρα όλοι περιμένουν και την απόφαση του Βασίλη Σπανούλη για το αν θα συνεχίσει την καριέρα του για τουλάχιστον μια χρονιά ακόμα.

Όσον αφορά τους γκαρντ, πάντως, δεδομένα θα αποκτηθεί ένας παίκτης από το… πάνω ράφι, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Τάιλερ Ντόρσεϊ της Μακάμπι δεν παραμένει απλά ο πρώτος στόχος, αλλά και το μεγάλο φαβορί για να συνεχίσει την καριέρα του στο λιμάνι. Το συμβόλαιο του Ντόρσεϊ ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και ο Μπαρτζώκας θέλει διακαώς να αποκτήσει τον παίκτη και να ενισχύσει την περιφέρεια της ομάδας του.

Από ‘κει και πέρα και σε ό,τι αφορά τον Λαντέιλ, η περίπτωσή του παραμένει δύσκολη, αλλά είναι ακόμα υπαρκτή για τους ερυθρόλευκους. Ο Αυστραλός αναζητεί ομάδα στο NBA, όπως έχουμε επισημάνει, πλην όμως έχει στα χέρια του την πρόταση του Ολυμπιακού και είναι μία απ’ αυτές που εξετάζει αν τελικά πάρει την απόφαση να επιστρέψει στην Ευρωλίγκα.

Και μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Λαντέιλ, ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο του Γιώργου Μπαρτζώκα, οι ερυθρόλευκοι ναι μεν θα… δουλεύουν άλλες περιπτώσεις, αλλά δύσκολα θα προχωρήσει κάποια απ’ αυτές τις περιπτώσεις μέχρι να τελεσιδικήσει του Αυστραλού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ